UFC

(FOTO) Francis Ngannou pokraj košarkaške legende izgleda nevjerojatno mali

Francis Ngannou
Francis Ngannou jedan je od najkrupnijih i najstrašnijih teškaša svjetskog MMA-a. No, čak se i on pokraj nekih osoba može činiti puno manji nego što je. Jedan od takvih je Shaquille O'Neal, košarkaška legenda s kojom se "Predator" fotografirao.

Shaquille O'Neal jedan je od najboljih i najtrofejnijih košarkaša svih vremena. Ovaj 218 cm visoki gorostas u vrijeme dolaska u NBA težio je oko 135 kilograma, dok je u vrijeme svojih najvećih uspjeha s Los Angeles Lakersima težio oko 150 kilograma. Pred kraj karijere igrao je sa 165 kilograma "na svojim leđima". Danas je ovaj 47-godišnjak naravno još malo opušteniji i izgleda još veće.

Francis Ngannou je sa svojim 196 centimetara visine i oko 120 kilograma svakako jedan od opakijih UFC-ovih boraca i rijetko tko bi se kraj njega mogao osjećati nadmoćnim. Ipak, fotografija Francisa i Shaqa otkriva nam kako i strašni "Predator" naspram nekoga može izgledati mal i bezopasan. 22 cm prednosti kod Shaqa, kao i par desetaka kilograma, svakako čini razliku.

Ngannou se trenutno priprema za borbu protiv Juniora Dos Santosa, koju će održati 29. lipnja na UFC on ESPN 3 priredbi. Još dva tjedna je do borbe i već sad je u optimalnoj formi. Izgleda odlično i vidi se kako je preostalo samo završno "poliranje". Što se tiče Shaqa, on je čak prije desetak godina govorio kako bi se pokušao okušati u MMA-u, no to nije napravio. Danas je tek veliki fan kojeg se često može vidjeti na raznim borilačkim priredbama.

Linker
25. travanj 2024 12:18