UFC

(FOTO) Greg Hardy otkazao nastup na UFC 270: Pogledajte fotografiju pomalo jezive ozljede prsta

Greg Hardy

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
UFC-ov borac teške kategorije morat će pričekati na svoju posljednju borbu prema trenutnom ugovoru

Samo dan nakon što je Greg Hardy dobio zamjenskog protivnika za svoj nastup na UFC 270 priredbi, nova promjena je nastupila. Naime, jučer je objavljena vijest kako će Sergey Spivak uskočiti umjesto ozlijeđenog Alekseija Oleinika, koji je bio Hardyjev prvotni protivnik.

Međutim, sada je nastup otkazao i Greg Hardy. UFC-ov teškaš otkrio je putem Instagrama kako je pretrpio ozljedu prsta zbog koje je primoran otkazati svoj nastup na UFC 270 priredbi. Bivši NFL igrač objavio je fotografiju ozljede te je vidljivo kako je zadobio veliku posjekotinu. Nije poznato kako je do toga došlo, no sam Hardy ispričao se fanovima i najavio je kako će se vratiti kroz nekoliko tjedana.

Portal MMA Fighting navodi kako su planovi promocije pronaći novi datum za meč između Spivaka i Hardyja, no nije poznat okvirni datum. Inače, Gregu Hardyju sljedeći nastup biti će posljednji prema trenutno važećem ugovoru s UFC-a. Promocija, ali niti sam borac nisu sigurni što će biti s nastavkom suradnje i možda upravo Spivak bude njegov posljednji protivnik.

Što se UFC 270 priredbe tiče, program je ostao uskraćen za jednu borbu. Trenutno je 13 najavljenih borbi prema trenutno poznatom rasporedu. Event predvode Francis Ngannou i Ciryl Gane, a u sunaslovnoj borbi večeri, također ćemo gledati borbu za pojas. Brandon Moreno titulu prvaka muha kategorije, branit će u trećem uzastopnom meču protiv Deivesona Figueireda. Priredba će se održati za točno tjedan dana, točnije 22. siječnja.

Linker
19. svibanj 2024 07:49