UFC

(FOTO) Israel Adesanya iznenadio fanove svojim izgledom: ‘Ogroman je, borit će se s Pereirom u poluteškoj!‘

Israel Adesanya

 Screenshot/Twitter
‘The Last Stylebender‘ povećao je mišićnu masu, što je potaknulo nagađanja da se sprema za obračun sa starim rivalom u višoj kategoriji

Početkom rujna prošle godine Sean Strickland šokirao je borilački svijet dominantno pobijedivši Israela Adesanyu u borbi za pojas srednje kategorije. Nakon poraza u Sidneyju, "The Last Stylebender" je najavio uzimanje predaha od MMA sporta, te kasnije u više navrata ponovio kako ga nećemo gledati u mečevima sve do 2027., da bi, na koncu, te tvrdnje ipak demantirao i najavio skori povratak u kavez. Kao jedna od opcija, spominje se i njegov ponovni obračun s Alexom Pereirom, i to u poluteškoj kategoriji na UFC 300 priredbi, a "ulja na vatru" sada je dodao i sam Adesanya.

Društvenim mrežama, naime, kruže fotografije iz kojih je razvidno kako je nekadašnji vladar UFC-ove srednje kategorije povećao svoju mišićnu masu. Njegova tjelesna transformacija ekspresno je potaknula nova nagađanja MMA fanova o tome da bi Adesanya doista mogao prijeći u polutešku diviziju, odnosno ukrstiti rukavice sa svojim dugogodišnjim rivalom "Poatanom" na jubilarnom UFC-u 300. Kako Adesanya izgleda ovih dana, možete pogledati u nastavku.

"Nešto se opako sprema", "Ogroman je", "Borit će se s Pereirom u poluteškoj kategoriji na UFC-u 300", "Pereira, pazi se", "Je li ovo nagovještaj borbe s ‘Poatanom‘ na UFC-u 300?", "Možda ne zaslužuje meč za pojas u poluteškoj, ali to je najintrigantnija borba koju UFC može pružiti publici", samo su neki od komentara borilačkih fanova.

Podsjetimo, novozelandski borac nigerijskih korijena "light heavyweight" titulu pokušao je osvojiti još početkom ožujka 2021., na UFC 259 priredbi, kada je jednoglasnom sudačkom odlukom poražen od Jana Blachowicza. Sada istom divizijom vlada Pereira, a hoćemo li na UFC-u 300 gledati njihov peti obračun (po dva puta se borili u Gloryju i UFC-u) mogli bismo saznati vrlo skoro budući da je jubilarni "event" na rasporedu 14. travnja.

Linker
30. travanj 2024 10:51