UFC

(FOTO) Je li Dana White bio u krivu? Aldo iznenadio izgledom, pogledajte kako danas izgleda bivši prvak

 Instagram
Izgleda da je Jose Aldo odlučan u namjeri da promjeni kategoriju...

Nakon što je u svibnju prošle godine izgubio od Alexandera Volkanovskog, Aldo je shvatio da je nova prilika za titulu u perolakoj sve dalje od njega pa je tako u javnost izašao s idejom da se spusti u bantam.

"Razgovarao sam sa svojim timom i sa stručnjacima te smo zaključiti kako postoji realna mogućnost da se bez problema spustim na 61 kilogram. To je divizija u kojoj bih se volio oprobati i istog trenutka tražim borbu za titulu. To je ono što me zanima. Henry Cejudo je rekao kako je spreman na bilo koga, a takav sam i ja. Želim priliku boriti se protiv njega i pobijediti ga", izjavio je Brazilac još u kolovozu prozvavši prvaka iz kategorije u kojoj namjerava ubuduće nastupati.

Nedugo nakon tih izjava javio se i Dana White. Predsjednik UFC-a odmah je ugasio takvu ideju.

"Nema šanse da se on može spustiti u bantam. Nema šanse. Sjećate li se samo kako je kao prvak u perolakoj teško dolazio do 66 kilograma? Pored toga, sigurno je da ne postaje sve mlađi i mlađi. Iskreno, nisam ga shvatio ozbiljno", govorio je još prije dva mjeseca White, a da je možda u krivu, otkriva nova fotografija bivšeg prvaka iz perolake koju je s fanovima podijelila Ana Hissa, novinarka Combatea.

Linker
08. svibanj 2024 03:22