UFC

(FOTO) Khabib pokazao fotografiju ozljede koju je doživio dva tjedna prije borbe

Khabib Nurmagomedov
 screenshot
Nedugo nakon završetka UFC 254 priredbe, pojavila se priča o ozljedi Khabiba Nurmagomedova

Tek nešto više od dva tjedna prije borbe protiv Justina Gaethjea, za koju se nakon toga uspostavilo da mu je posljednja u karijeri, Khabib Nurmagomedov doživio je ozljedu zbog kakve bi jedan veliki broj boraca otkazao svoj nastup. Slomio je prst na lijevoj nozi, ali niti u jednom trenutku nije razmišljao o otkazivanju. To je potvrdio njegov trener Javier Mendez, ali i Dana White, kojem je javljeno što se dogodilo.

Khabib je danas na svoj Instagram profil, u obliku Instastory objava, postavio dvije fotografije spomenute ozljede. Na prvoj je prikazana rendgenska snimka i ona datira na 7. listopada, dok je dan kasnije nastala fotografija na kojoj se jako dobro vidi njegova noga i ono kako slomljeni prst izgleda.

Instagram

Prst se u dva tjedna do borbe ipak uspio oporaviti dovoljno da se ne primijeti kako Khabib ima s njim problema. Bolove je prema svemu sudeći osjećao, no zagrizao je gumu za zube te krenuo u svoju posljednju bitku. Bitku koji je dobio na impresivan način te se oprostio od života profesionalnog borca s pobjedama u svih 29 borbi u kojima je nastupio.

Linker
22. travanj 2024 10:02