UFC

(FOTO) Ngannou izgleda monstruozno već na samom početku priprema za Miočića

Francis Ngannou 
 FRANCK FIFE/AFP
Francis Ngannou napokon je saznao datum borbe u kojoj će drugi put napasti UFC-ovu teškašku titulu

Kamerunski ubojiti teškaš napokon može biti miran i zadovoljan. Saznao je datum borbe u kojoj će po drugi put pokušati napasti UFC-ovu titulu teške kategorije i to također po drugi put protiv Stipe Miočića. Nakon što je proteklih mjeseci u svakom intervjuu izražavao frustracije činjenicom da je bez borbe od svibnja prošle godine te je otkrio kako mu to oduzima motivaciju za trening, ona bi mu se trebala sad napokon vratiti.

27. ožujka teškaški će dvojac predvoditi UFC 260 priredbu, na kojoj će se održati i borba za titulu perolake kategorije između Alexandra Volkanovskog i Briana Ortege. Ngannou je već neko vrijeme u Las Vegasu, gdje radi u najboljim mogućim uvjetima, u UFC-ovom "Performance Institutu", a sve se čini kako će tamo odraditi i cijeli kamp.

Neovisno o tome je li uistinu nedostajalo motivacije ili ne, slike govore kako se "Predator" niti malo nije zapustio te da će u pripreme ući savršeno isklesan. Onaj pravi dio kampa sad još neće započeti, budući da je deset tjedana ipak previše za tako nešto, no taj rad mogao bi krenuti za dva ili tri tjedna. Ngannou je u posljednja četiri nastupa upisao četiri pobjede nokautom, a tek je Junior Dos Santos izdržao dulje od jedne minute.

No, ovaj gore navedeni podatak neće zabrinuti Miočića više nego što bi trebalo, budući da je Ngannou sa sličnom pozadinom došao i u njihovu prvu borbu. Ipak, treba biti oprezan jer nema sumnje kako je u tri godine od tog ogleda napredovao u nekim segmentima koje u proteklim borbama nije stigao prezentirati. Koliko god prva borba bila intrigantna, ova je u najavi još intrigantnija.

Ngannou je uvid u svoju fizičku spremu otkrio na Instagramu. Pogledajte!

Linker
19. travanj 2024 17:45