UFC

(FOTO) ‘Ovo je NATO-ov najveći strah, on je ruski Terminator!‘: Sergei Pavlovich zapanjio fanove svojom građom

Sergei Pavlovich

 Justin Renfroe/Zuma Press/Profimedia
32-godišnji Sergei Pavlovich djeluje više nego spremno za svoj novi nastup

On nije prvak, dosad nije zasjeo na UFC-ov tron, nokautiran je u svom posljednjem nastupu, ali Sergei Pavlovich i dalje je jedan od najstrašnijih tipova na ovom planetu. Zastrašujući ruski teškaš spada među najubojitije udarače u svijetu MMA-a, što dokazuje i njegova statistika.

15 od ukupno 18 svojih pobjeda Pavlovich je upisao nokautom. Prije prošlogodišnjeg poraza u meču protiv Toma Aspinalla, Sergei je nanizao šest uzastopnih pobjeda. Svih šest pobjeda upisao je nokautima u prvoj rundi. Borac koji ostvari takav niz u najvećoj svjetskoj MMA organizaciji, bez ikakve dileme zaslužuje mjesto među najmoćnijim udaračima na svijetu.

Nažalost po Sergeija, stvari su pošle po zlu u 11. mjesecu prošle godine. Ruski teškaš dobio je priliku boriti se za status privremenog prvaka UFC-ove teške kategorije. Tom Aspinall našao se na suprotnoj strani kaveza, a meč je potrajao samo 69 sekundi. Aspinall se bolje snašao u otvorenoj razmjeni, zahvatio je Pavlovicha i došao je do najveće pobjede u dosadašnjoj karijeri.

Više od pola godine nakon tog poraza, Sergei Pavlovich vratit će se u kavez i pokušat će ostvariti povratak na staze pobjednika. Njegov protivnik bit će sunarodnjak Alexander Volkov, također jako opasan teškaš iz Rusije. Ususret nadolazećoj borbi, Pavlovich ima veliku želju podsjetiti fanove koliko je zapravo moćan.

‘‘Da, osjećam se zaboravljeno. Ali, u subotu me čeka meč i vidjet ćemo što će se dogoditi. Kavez će se zatvoriti, a ja moram pobijediti.‘‘, ističe Pavlovich u obraćanju medijima.

Sergei se možda ipak vara kad kaže da je ‘‘zaboravljen‘‘. Fanovi i dalje nestrpljivo iščekuju njegove nastupe, a koliko su zadivljeni njegovom pojavom, govore komentari na jučerašnju objavu koju je postavio na svom Instagram korisničkom računu.

Pavlovich je naime objavio fotografije sa službenog fotografiranja za UFC. Sergei djeluje spremnije nego ikad, a njegova impozantna fizička građa oduševila je njegove pratitelje.

‘‘Ovo je NATO-ov najveći strah‘‘

‘‘I dalje najstrašniji teškaš u UFC-u‘‘

‘‘Ruski Terminator‘‘

Ovo su samo neki od komentara na Pavlovichevoj objavi. Moramo priznati kako Sergei izgleda jako moćno i ne sumnjamo da u Saudijsku Arabiju dolazi motiviraniji nego ikad prije.

Pobjeda nad Volkovim vraća ga u konkurenciju za napad na titulu. Svjestan je toga i Pavlovich, ali da ne bude zabune, Volkova nikada ne smijemo unaprijed otpisati. Bit će to uistinu fantastičan okršaj dvojice ruskih gorostasa.

Linker
13. rujan 2024 05:11