UFC

(FOTO) Paige VanZant fanove zatražila ključan savjet o nastavku karijere

Paige VanZant
Pred Paige VaZant je jedna odluka vrlo bitna za njen nastavak karijere. Pošto će njen konačni izbor ovisiti o puno toga, za mišljenje je najpopularnija borkinja svijeta odlučila upitati fanove.

Kad je tek došla u UFC, Paige VanZant bila je borkinja slamka kategorije. Kao vrlo mršava djevojka pronašla se u kategoriji do 52.2 kilograma i svojih prvih šest UFC borbi odradila je u njoj. Uostalom, ista kategorija bila je njena i u prve četiri profesionalne borbe prije dolaska u UFC. Ipak, kroz trening su se pojavile promjene na njenom tijelu i Paige je sve teže skidala kilograme. Pamtimo fotografije koje je objavila, a koje su prikazivale agoniju procesa rezanja kilograma. Tako je početkom prošle godine odabrala odlazak u muha kategoriju.

U kategoriji do 56.7 kilograma Paige je odradila dvije borbe. Izgledala je prije njih i tijekom njih svakako puno zdravije i opuštenije nego dok se borila u nižoj kategoriji. Nakon što je odradila već treću operaciju ruke ozlijeđene početkom prošle godine, njen povratak borbama trebao bi uslijediti krajem ove godine i za očekivati je kako će ostati u muha kategoriji. No, da ozbiljno razmatra o još jednom pokušaju u nižoj diviziji, otkrila je putem objave na Instagramu.

"Muha kategorije ili slamka kategorija za iduću borbu? Još uvijek nisam odlučila. Znam kako sam zbog ozljede ispala iz forme, ali mislim da ne postoji težina na koju me moja vaga ne može pravilno dovesti. Jedva čekam pratiti svoj napredak nakon treće operacije ruke", napisala je Paige, dok se ostatak objave odnosi na reklamu njene vage, očito njenog osobnog sponzora.

Je li Paige uistinu razmišlja o slamka kategoriji ili je u pitanju samo izjava za potrebe reklame vage koja ju "tamo može dovesti", ne možemo znati. No, fanovi su već kroz komentare dali potpunu podršku za ostanak u muha kategoriji. Svakako time ima manje mućenja vlastitog tijela, a i ugodnija je okU. Svi znamo kako je najvećim dijelom zbog toga najpopularnija borkinja svijeta, ako ćemo gledati po broju fanova na društvenim mrežama. Na Instagramu je PRATI 2.2 milijuna korisnika, što je brojka kojom može parirati i većini najpopularnijih muških kolega.

I mi također mislimo kako bi ostanak u muha kategoriji bio prava odluka, uostalom svi znamo kako sa sobom sad nosi jedan dodatni "teret". Ako imate potrebu dati joj savjet, to je najbolje napraviti preko Instagrama.

Linker
19. travanj 2024 00:48