UFC

(FOTO) UFC borkinje preplavile Instagram fotografijama s plaže

Polyana Viana
UFC borkinje već su neko vrijeme upoznate s moći Instagrama kao savršenog alata za njihovu dodatnu promociju. A zna se kako su na toj društvenoj mreži posebno popularne fotografije s odmora, odnosno s plaže. Tako ne treba čuditi da su i spomenute djevojke uspješno popratile taj trend.

Ako na Instagramu pratite borce i borkinje, teško vam je moglo promaknuti kako se mnogi od njih nalaze na odmoru. Neki su u posljednje vrijeme odradili svoje borbe, neki nemaju ništa ugovoreno, a neki namjeravaju napuniti baterije pred odlazak na pripreme za neke ugovorene nastupe. Nakupila se to tako vrlo zanimljiva kolekcija, a mi smo u prvi plan stavili borkinje.

"Prošetali" smo za vas Instagramom i u jedan članak stavili najzanimljivije objave UFC borkinja koje trenutno uživaju u ljetu. Neke vjerojatno i sami pratite, za neke možda niste niti čuli, a neke ćete ovim putem vjerojatno popratiti. U svakom slučaju, Instagram je postao redovna stanica ljubitelja borilačkih sportova, posebno onih koji ne traže vijesti vezane isključivo uz borbe, treninge i ostatak MMA aktivnosti. Upravo za takve donosimo seriju fotografija. Na vama je samo da "scrollate" prema dolje.

View this post on Instagram

Nah, love I’m good, go away. @nikoibykai

A post shared by Rachael Ostovich (@rachaelostovich) on

Linker
20. travanj 2024 10:59