UFC

(VIDEO) Ovako se ponašaju pravi borci i sportaši: Glavni akteri UFC 295 eventa oduševili na konferenciji za medije

Jiri Prochazka i Alex Pereira

 Screenshot (youtube, Ufc)
Apsolutno nikakvih tenzija nije bilo tijekom konferencije za medije

UFC 295 event pravo je osvježenje za one ‘‘old school‘‘ MMA fanove koji ne preferiraju ‘‘trash talk‘‘ i sve ono što se opravdava kao ‘‘marketing i prodavanje borbe‘‘.

Glavni akteri UFC 295 eventa apsolutne su suprotnosti takvim trendovima, a sukladno tome odvila se i konferencija za medije održana večeras. Na konferenciji za medije pojavila su se četvorica boraca, točnije, sudionici glavne i sunaslovne borbe večeri.

Tom Aspinall, Sergei Pavlovich, Alex Pereira i Jiri Prochazka demonstrirali su kako se ponašaju pravi borci i sportaši. Uzajamno poštovanje konstantno se osjetilo, nije bilo nikakvih prozivki i tenzija, a sučeljavanja također nisu ponudila nikakve tenzije.

Borci su jedni drugima iskazivali poštovanje, pa je tako Tom Aspinall otvoreno priznao da se preplašio kada je vidio Sergeija Pavlovicha uživo, ali dodao je kako je ‘‘u dobrim odnosima s takvom vrstom straha‘‘. Sergei Pavlovich istaknuo je kako vidi Aspinalla kao opasnog tipa i priprema se za njegovu najbolju verziju, unatoč tome što je Aspinall uskočio na ‘‘short notice‘‘.

Alex Pereira i Jiri Prochazka davali su slične osvrte, a Pereira je dobio priliku osvrnuti se na jedan zanimljiv podatak. Naime, prvi puta u povijesti jedan UFC-ov borac dvaput će predvoditi event u Madison Square Gardenu, a to će biti upravo ‘‘Poatan‘‘. Pereira je prošle godine na UFC 281 eventu nokautirao Israela Adesanyu i došao je do pojasa u srednjoj kategoriji, a godinu dana kasnije pokušat će osvojiti pojas u poluteškoj kategoriji.

‘‘Ovo je tako poseban trenutak za mene. Vjerujte mi, sretan sam, iako se ne smiješim previše.‘‘, izjavio je Pereira.

Sve u svemu, konferencija za medije koja neće privući pažnju šire mase, ali oni istinski fanovi sigurno su uživali gledajući ovu konferenciju za medije.

Snimku kompletne konferencije za medije možete pogledati u videu ispod ovog teksta.

Linker
02. svibanj 2024 20:33