UFC

(FOTO) UFC zvijezda i najbolja grapplerica svijeta postala majka

UFC-ova zvijezda slamka kategorije i najbolja grapplerica svijeta, MacKenzie Dern, ponosno je objavila kako je postala majka djevojčice Moe.

26-godišnja američka borkinja brazilskih korijena svojim se fanovima obratila na Instagramu, gdje je prati 675.000 ljudi. Postavila je fotografiju na kojoj se nalazi sa svojom prinovom i zaručnikom Wesleyem Santosom. On je inače uspješni brazilski surfer i u vezi su otprilike dvije godine.

Dern je početkom ove godine svoju MMA karijeru stavila na mirovanje, nakon što je obznanila kako je trudna. Do svoje 23 godine, MacKenzie je osvojila sve što se u profesionalnom grapplingu može osvojiti i mnogi je smatraju najboljom i najuspješnijom grapplericom svih vremena. Nakon toga se odlučila za MMA karijeru i 2017. godine, nakon pet uspješnih nastupa po manjim promocijama, dolazi u UFC.

U Octagonu je odradila dvije borbe i u njima upisala pobjede, no kroz cijeli MMA dio karijere poznatija je postala po svojim velikim problemima sa zadovoljavanjem potrebne težine, nego po svojim nastupima u kavezu, unatoč za sada savršenom omjeru. Pretpostavlja se kako bi se borbama mogla vratiti za otprilike godinu dana.

Linker
24. travanj 2024 04:52