UFC

(FOTO/VIDEO) Stipe stigao na šampionski tulum, 'potegao' šampanjac i predstavio lice bez ožiljaka borbe

Stipe i Ryan Marie Miočić
 Instagram/Mrs_Miocic
Stipe Miočić ovog je vikenda dočekao veliki tulum u svoju čast. Tamo se pojavio u društvu supruge Ryan Marie, potegao je iz ogromne boce šampanjca, tortu je degustirao na svoj način, ali je i predstavio lice bez ijednog vidljivog ožiljka borbe.

"Welcome back" tulum za Stipe Miočića održao se u klubu Barleys House, a glavni akter došao je u društvu supruge. Osim što je gospođa Miočić zasjala uz svog šampiona, zasjao je i Stipe. A posebno je oduševilo to što se na njegovom licu ne može primijetiti kako je samo tjedan dana ranije primio preko 150 udaraca šakom. Stipe je neka verzija Wolverinea? Tko zna, u borbi je svakako tako izgledao.

Kao što možete vidjeti na priloženim snimkama i fotografijama, tulum je bio baš onakav kakav treba biti. Opušten, raskalašen, ali u granicama normale. Ipak je on organiziran za jednog uglednog šampiona. Cleveland se ponosi svojim Stipom i klub je bio krcat do posljednjeg mjesta. Svi koji su imali prilike i sredstva za naći se tamo, svoju su ulaznicu osigurali na vrijeme. Što se tiče Stipe, nakon onakve borbe, ali i svega što se događalo prije nje, zaslužio je opustiti se na najbolji mogući način.

Kako je izgledalo kad je Stipe potegao iz ogromne boce šampanjca, pogledajte u "Insta Story" objavama njegovog menadžera Jima Waltera (dostupno još nekoliko sati). Ispod odlomna, možete vidjeti kako je bilo kad je na stol stigla torta.

Linker
19. travanj 2024 14:16