UFC

Francis Ngannou odgovorio Jonesu i Whiteu: ‘Želio sam tu borbu, ali ne pod svaku cijenu‘

Ngannou i Dana

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
U novom intervjuu je ponovio slične stvari kao i u prethodnom, a to je činjenica da je još tokom 2020. tražio borbu protiv Jonesa

Više je nego očigledno kako Francis Ngannou i Dana White nikako nisu ostali u dobrim odnosima nakon Francisovog napuštanja UFC-a u dvanaestom mjesecu prošle godine, a UFC-ov predsjednik je i neki dan rekao kako bi Jon Jones na isti način pobijedio Ngannoua kao što je učinio i Ganeu.

Nešto prije toga svega je i Jones rekao kako je Ngannou otišao iz UFC-a jer se prepao njega i svih vještina koje on posjeduje, iako je činjenica da se Jones vratio tek nakon što je Ngannou otišao. Na prozivke od strane Jonesa, ali i na komentar Dane Whitea je svoj osvrt dao i sam Francis:

‘‘Vidite, ja sam također želio tu borbu (protiv Jonesa). Ja sam taj koji je borbu inicirao prije više od dvije godine. Želio sam tu borbu, ali gdje je Jon Jones bio tada? Ne znam. Izgleda da to nikoga ne zanima, pa ni Danu Whitea. Nikoga to ne zanima. Uvijek nađu način da izbjegnu tu temu‘‘, rekao je Ngannou za TMZ.

‘‘Danas se ne radi o toj borbi, nije pitanje toga jesu li mi htjeli dati tu borbu nego je pitanje cijene koja bi me koštala za tu borbu. Ganjao sam tu borbu koliko god sam mogao, ali čujte, naučio sam da u životu nekad treba pustiti neke stvari. Morate pustiti, inače će vam uzeti cijelu ruku. Želio sam tu borbu, ali ne pod svaku cijenu. To uvijek kažem. Htio sam cijelu situaciju privesti kraju što nježnije moguće‘‘, dodao je.

Šanse za tu borbu su sada nikakve jer su Ngannouu UFC-ova vrata zatvorena zauvijek, a Jones je nedavno potpisao ugovor na dosta borbi i nekoliko sljedećih godina.

Linker
17. travanj 2024 01:04