UFC

Joe Rogan smatra Jona Jonesa ‘GOAT-om‘: ‘Nitko me ne može uvjeriti u suprotno, najbolji je‘

Joe Rogan i Jon Jones 

 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Rekao kako sad nakon pobjede nad Ganeom i osvajanja titule u teškoj kategoriji više nema debati oko toga

Nedugo nakon što je Jon Jones porazio Ciryla Ganea ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi i osvajanja titule u teškoj kategoriji vraćen je na prvo mjesto na ‘‘pound-for-pound‘‘ ljestvici, a rasprave je li to zaslužio pored Volkanovskog još traju. Činjenica je da je Jones postigao ono što mnogi nisu, a za to se pripremao pune tri godine.

Mnogi su rekli da je ovim osvajanjem titule u kategoriji iznad Jon Jones potvrdio svoj status najvećeg svih vremena, a s tim se slaže i Joe Rogan koji je rekao kako ga nitko ne može uvjeriti da Jones nije najveći:

‘‘Jon Jones je ‘GOAT‘. Sad je to nedvojbeno. Bilo je jako puno debati dok nije završio Ciryla Ganea i dok nije postao prvak teške kategorije. Nitko se sad ne može za**bavati s tim. Borba protiv Francisa Ngannoua je otkrila Ganeovu slabu stranu u kojoj nitko nikad neće pobijediti Jonesa, a to je hrvanje‘‘, rekao je Rogan u ‘‘The Joe Rogan Experienceu‘‘.

‘‘Onda su ljudi rekli kako Gane nije znao da će Ngannou hrvati s njim. Shodno tome, Francis nije kalibar u hrvanju i nije ni sjena Jona Jonesa. Jones hrva od dvanaeste godine, rušio je Cormiera koji je olimpijski hrvač. Ne postoji osoba koja mi može reći da je u redu početi hrvati sa 29 godina. Morate biti jeziv sportaš da se natječete sa Jonesom‘‘, dodao je.

Na kraju je rekao da nitko neće pobijediti Jonesa ni slučajno, a da u razgovorima za ‘‘GOAT-a‘‘ osim Jonesa mogu biti i Demetrious Johnson i Khabib te da ga nitko ne može uvjeriti u suprotno. Rekao je da bi se tu mogao naći i Cejudo, ali da on ipak nije pobjeđivao borce tog kalibra kao što je pobjeđivao Jones.

Linker
26. travanj 2024 20:53