UFC

Francis Ngannou prognozirao meč između Miočića i Jonesa: ‘Ja jako dobro znam koliko je Stipe dobar i čvrst‘

 Stipe Miocic vs. Francis Ngannou

 Mike Lawrie/Getty images/Profimedia
Borba između Miočića i Jonesa će nam donijeti pravi spektakl, a uvijek ostaje žal što se ona nije dogodila kada je i Stipe bio u ‘‘primeu‘‘

UFC nam uskoro donosi najveću teškašku borbu u njihovoj povijesti, a to će biti na UFC 295 priredbi u New Yorku u jedanaestom mjesecu. Stipe Miočić i Jon Jones susrest će se u ovoj povijesnoj borbi za kralja teške kategorije, a svi s nestrpljenjem iščekujemo ovaj spektakl u režiji UFC-a.

Više od dvije i pol godine su prošle od Stipinog posljednjeg nastupa, a on je bio početkom 2021. godine na UFC 260 priredbi protiv Francisa Ngannoua. Upravo je Ngannou prognozirao ovaj veliki meč između Miočića i Jonesa, a izgleda da on smatra kako nitko nije veliki favorit u ovoj borbi.

‘‘Ja bih rekao da je ta borba 50-50. Borio sam se sa Stipom dvaput, i znam da je jako dobar. Znam da ne izgleda tako, ali ja znam koliko je on čvrst, znam isto tako koliko je dobar borac. Ja to jako dobro znam‘‘, rekao je Francis nakon jučerašnjeg otvorenog treninga u Las Vegasu.

Ponovno su ga pitali oko borbe između njega i Jonesa, na što je Francis odgovorio:

‘‘Ne osjećam se kao da ja trebam ovu borbu, ja želim borbu. Radi se o želji, a ne o potrebi‘‘, kratko je rekao.

Borba između Miočića i Jonesa će nam donijeti pravi spektakl, a uvijek ostaje žal što se ona nije dogodila kada je i Stipe bio u ‘‘primeu‘‘. U trenutku borbe će već imati pune 42 godine, no jednu lekciju smo svi trebali naučiti kroz njegovu karijeru; uvijek ga se podcjenjuje, a kada uđe u kavez, svima dokaže da su bili u krivu.

Linker
26. travanj 2024 13:29