UFC

Francis Ngannou: ‘Stipe se uvijek pojavi spreman, ovo je 50-50 borba. Ne bih se čudio i da pobijedi Jona Jonesa‘

Stipe Miočić i Francis Ngannou 

 Mike Lawrie/Getty images/Profimedia
Ovo je potencijalno posljednji meč u karijeri za obojicu boraca, tako da možemo biti sigurni da će te večeri dati sve od sebe

Više od pune tri godine u kavezu nismo gledali Stipu Miočića. Izgubio je Stipe početkom 2021. godine titulu od Francisa Ngannoua, a nakon toga više nije ušao u kavez. Međutim, idućega mjeseca svjedočit ćemo velikom povratku Stipe Miočića u UFC-ov kavez, a svi znaju o kojoj borbi se radi.

Jonesa u posljednje vrijeme također ne gledamo često, a osim debija u teškoj kategoriji protiv Ciryla Ganea, u posljednjih četiri i pol godine također nije nastupao. Velika je ovo borba za obojicu i velika borba za ostavštinu, a nije tajna da mnogi prednost daju Jonesu. Kako god, Francis Ngannou jučer je rekao da ne treba otpisati Stipu i da ne bi bilo čudno da on pobijedi u tom meču.

‘‘Stipe se nije borio već tri godine, odnosno otkako smo se mi posljednji puta borili. Tako da uistinu nemam pojma gdje se trenutno nalazi, ne znam ni kakav će se pojaviti. Znam da se on uvijek pojavi dobar, ali dugo ga nije bilo a ne postaje mlađi‘‘, rekao je Ngannou Arielu Helwaniju.

‘‘Sva ta pitanja me malo više privlače na stranu Jonesa, iako imam osjećaj da je ova borba 50-50. Stipe je tip koji je vrlo posvećen i kada dođe, dođe spreman. Ne bih bio iznenađen da Stipe pobijedi u ovom meču‘‘, dodao je.

Ovo je potencijalno posljednji meč u karijeri za obojicu boraca, tako da možemo biti sigurni da će te večeri dati sve od sebe. Za točno mjesec dana održat će se UFC 309, a tko će izaći kao prvak u teškoj kategoriji, tada ćemo vidjeti.

Linker
15. listopad 2024 12:32