UFC

Frankie Edgar na novom teškom ispitu, UFC dogovorio borbu koja donosi izazivača?

Frankie Edgar
 Mark Cristino/NurPhoto via AFP
UFC je izgleda na korak od ugovaranja vrlo ozbiljne borbe u bantam kategoriji

Prema saznanjima ESPN-a, Frankie Edgar (24-8-1) za svog će idućeg protivnika imati jednog od najboljih boraca bantam kategorije, drugorangiranog s ljestvice izazivača - Coryja Sandhagena (13-2).

Bivši UFC-ov prvak i 'The Sandman' trebali bi se obračunati na Fight Nightu koji nas čeka 6. veljače. Lokacija predviđena za ovu priredbu još uvijek nije otkrivena, ali borba o kojoj pišemo trebala bi biti sunaslovna tog eventa.

Petorangiranom Edgaru će ovo biti drugi nastup u bantam kategoriji, odnosno prvi nakon što je u svom debiju podijeljenom odlukom sudaca pobijedio Pedra Munhoza.

Sandhagen se u Octagon vraća nakon impresivne pobjede nad Marlonom Moraesom. Podsjetimo i na to da se 28-godišnjeg Amerikanca neko vrijeme povezivalo s T.J. Dillashawom, kojem dvogodišnja suspenzija završava 19. siječnja, ali izgleda da UFC ima neke druge planove...

Aktualni prvak iz bantam kategorije, Rus Petr Yan, trebao bi svoj pojas braniti protiv Aljamaina Sterlinga, a nije isključeno da nam upravo meč Sandhagen-Edgar donese izazivača koji će dočekati uspješnijeg iz tog dvoboja.

Linker
19. travanj 2024 07:24