UFC

Furyjev otac najavio ‘školovanje‘ u režiji Tysona: ‘Može borbu završiti kad god poželi, školovat će ga‘

Tyson i John Fury

 Inews
Svjestan je John da je ovo Ngannouu prvi boksački meč, a odmah je odlučio izabrati Furyja koji je u samom vrhu

Prema svemu sudeći, Tysona Furyja bi večeras trebalo čekati ‘‘zagrijavanje‘‘ za meč protiv Usyka u nekoj bližoj budućnosti. Naravno, osim ako je Ngannou napravio čudo i u ovih nekoliko mjeseci sebe transformirao u profesionalnog boksača s odličnom kondicijom.

Ne može se isključiti ni to, ali realnost je vrlo vjerojatno ipak drugačija. Fury je uz Usyka najbolji teškaš današnjice, a njegov otac John također smatra kako će njegov sin ‘‘školovati‘‘ Ngannoua te da će ga moći završiti kad god to poželi:

‘‘Mogu vidjeti odličnu borbu, ali isto tako mogu vidjeti samo jednoga pobjednika – Tysona. Ovo će biti školovanje samo takvo, a mislim da Tyson može ovu borbu završiti kad god poželi. Međutim, nikad se ne zna. Taj tip je veliki udarač, veliki dečko s preko 120 kilograma. Može baciti bombu i sve promijeniti. Svi teškaši mogu udariti‘‘, rekao je John za MMA Junkie.

Svjestan je John da je ovo Ngannouu prvi boksački meč, a odmah je odlučio izabrati Furyja koji je u samom vrhu. Puno toga može Francis večeras dobiti, no izgubiti realno ne može puno.

‘‘Ovo je bilo vrlo hrabro od njega, u svom prvom boksačkom meču boriti se protiv najboljeg boksača svijeta. Svaka mu čast za to. Bit će svjetski plaćen za to. Bit će dio najvećeg svjetskog showa u Saudijskoj Arabiji. Znate što? On je svoj posao napravio, pobijedio ili izgubio, ili završilo neriješeno. Ovo je ‘win-win‘ situacija za njega u svakom slučaju, bez obzira kakav rezultat bio‘‘, zaključio je Furyjev otac.

Linker
03. svibanj 2024 08:55