UFC

Gaethjeu žao što je pokrenuo negativne komentare prema Bispingu: ‘Bio sam previše emotivan‘

Justin Gaethje

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
I dalje smatra da je Bisping bio pristran, no priznao je da je i sam također pristran tako da mu ništa ne zamjera

Nedavno je Justin Gaethje na Michaela Bispinga pokrenuo cijelu lavinu komentara, točnije nakon trećeg meča između Leona Edwardsa i Kamarua Usmana prošlog mjeseca. Gaethje je Bispinga optužio i rekao kako je bio previše pristran prema Edwardsu, a dojam je da je ipak većina borilačke zajednice stala na Bispingovu stranu.

Jednoglasnom odlukom sudaca je Edwards tada slavio protiv Usmana, ali Gaethje nije bio zadovoljan Bispingovim komentarima. No, jučer je rekao kako mu je ipak žao što je pokrenuo linč na Bispinga jer ga ‘‘nije htio baciti pod bus‘‘:

‘‘Ja ne bih s nama razgovarao tjedan dana nakon borbe. Bili smo jako emotivni i da, kad sam vidio kako mi timski kolega gubi me učinilo emotivnim. Večer prije vaganja su radili Q&A i tad sam pomislio kako je Bisping pristran što me naživciralo, tako da sve što je Bisping kasnije govorio me samo više ljutilo. Pogotovo jer mi se bori timski kolega. Bio sam previše emotivan‘‘, rekao je Gaethje za MMA Fighting.

‘‘Nisam želio Bispinga baciti pod bus. Mislio sam da je te večeri kao komentator bio pristran, mislio sam da su neki njegovi komentari bili neprofesionalni. Mislio sam da je to zato što su on i Edwards susjedi, to je sve što sam htio reći. Ne vjerujem da sam u krivu, ali činjenica je da sam ja pristran jednako kao i on, ako ne i više‘‘, dodao je.

Bez obzira na Bispingove komentare, Usman je zasluženo izgubio te bi izgubio i da Bisping uopće nije bio među komentatorima. No, treba razumjeti i Gaethjea jer je vjerojatno svim srcem navijao za timskog kolegu.

Linker
26. travanj 2024 12:19