UFC

Geoff Neal priznao da je podcijenio Shavkata Rakhmonova: ‘Bio je puno bolji nego što sam mislio, ali vjerujem da ću dobiti revanš‘

Shavkat Rakhmonov i Geoff Neal

 PATRICK T. FALLON/AFP/PROFIMEDIA Patrick T. Fallon/afp/profimedia
Nealov rezime uključuje impresivne pobjede nad izazivačima Belalom Muhammadom i Vicenteom Luqueom

Geoff Neal oglasio se nakon svog poraza u ožujku (treći mjesec) od Shavkata Rakhmonova. Kazahstanac je pobijedio Neala "rear naked chokeom", a Amerikanac je priznao da je podcijenio protivnika te da je mislio da nije dobar koliko jest.

"Upravo sam naučio da nikoga više ne shvaćam olako. Bio je mnogo bolji nego što sam mislio da će biti. Bila je to zabavna borba. Moram se testirati i – sr**e, želim to ponoviti. Želim se revanširati, ali znam da to moram zaslužiti. Ipak, znam da ćemo se jednog dana ponovno boriti, ne mogu dopustiti da to sklizne, pa ćemo se opet sresti jednog dana", rekao je.

Nealov rezime uključuje impresivne pobjede nad izazivačima Belalom Muhammadom i Vicenteom Luqueom. Zbog pada na vagi po prvi put u karijeri, Neal inače ne bi imao pravo na bonus od 50.000 dolara za svoju borbu večeri protiv Rakhmonova, no predsjednik UFC-a Dana White bio je impresioniran Nealovim nastupom i odlučio ga je ipak nagraditi. Neal je kratko progovorio o gubitku težine i rekao da planira pročistiti svoju prehranu kako bi spriječio sve buduće nezgode.

“Samo nedostatak pripreme, a ja sam imao ozljede koje su bile prije borbe. Pojavili su se i neki medicinski problemi. Ne želim ulaziti u detalje, ali jednostavno ću to pripisati nepripremljenosti. Trebao sam se pripremiti na sve stvari - znao sam da sam ozlijeđen, znao sam za svoju zdravstvenu situaciju. Da sam se unaprijed bolje pripremio, ništa od toga ne bi bilo. Dakle, nedostatak pripreme je razlog zašto sam pao vagu", zaključio je Neal.

Linker
14. lipanj 2024 01:32