UFC

Geoff Neal smatra da će protiv Rakhmonova doći do ‘lagane pobjede‘: ‘On nije ništa posebno‘

Neal i Rakhmonov

 Screenshot (youtube, Ufc, Mma Junkie)
Požalio se i što su Rakhmonova stavili u UFC-ovu igricu a njega ne

Shavkata Rakhomova se s razlogom naziva jednim od najvećih talenata UFC-ove velter kategorije, a ovaj neporaženi borac u svojoj profesionalnoj karijeri ima 16 pobjeda, a niti jedna od njih nije otišla do sudačke odluke.

U UFC-u za sada ima četiri nastupa, a sve je protivnike riješio bez većih problema. U trenutno posljednjem nastupu je svladao Neila Magnyja ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi, a za dvadesetak dana pred njim je već novi izazov.

Geoff Neal njegov je sljedeći protivnik, a mnogi Rakhmonova vide kao velikog favorita u tom meču te rijetki zapravo misle da će slaviti Neal. No, Geoff se s tim nikako ne slaže, a rekao je i da će mu to biti lagana pobjeda.

‘‘Mislim da je on samo dobar svugdje. No nisam vidio ništa spektakularno da radi. Ukoliko mi kardio bude dobar i ukoliko mentalno budem unutra, mislim da će to biti lagana pobjeda za mene.‘‘, rekao je Neal za MMA Junkie.

Požalio se i na to kako su Shavkata već stavili u UFC-ovu videoigru, a njega nisu:

‘‘Mene još nisu stavili u vražju igru. Dobro. Ali staviti Shavkata u igru prije mene? Što je tu je, mislim da to ima veze sa popularnosti. Sad ni ne želim biti u igrici. Dobro. Kakvo nepoštovanje. Jednom kada budem imao pojas oko struka, nemojte me ni tada staviti u glupu igricu.‘‘, dodao je Neal.

Možda bi Nealu bilo bolje da se zamara sa vještinama koje Rakhmonov posjeduje i koje ga čekaju 14.1., a to mu sigurno neće biti lagana borba kako sam tvrdi.

Linker
25. travanj 2024 22:32