UFC

Kakva šteta! Geoff Neal se povukao iz borbe protiv Shavkata Rakhmonova, ovaj mu odgovorio

Geoff Neal

 PX Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Trebali su se boriti 14.1., no izgleda da barem za sada ipak nećemo gledati ovaj okršaj u velter kategoriji

Shavkat Rakhomonov je do sada u UFC-u stopostotan, a u svojoj karijeri je do sada skupio čak šesnaest pobjeda te je na sve to neporažen. Osam nokauta i isto toliko ‘‘submissiona‘‘ gurnuli su talentiranog Rakhmonova u sam vrh velter kategorije, a svoj cilj je trebao nastaviti odrađivati u prvom mjesecu protiv Geoffa Neala.

No, na veliku žalost svih fanova, tu borbu ipak nećemo gledati. Bila je to jedna od borbi kojoj smo se svi veselili, no danas su se pojavile informacije kako se Neal ipak povukao iz borbe te je, po svemu sudeći, Rakhmonov ostao bez nastupa 14. siječnja (prvi mjesec).

Što se tiče razloga otkazivanja, radi se o ozljedi. Neal nije specificirao o čemu se točno radi, no trenutno to i nije toliko bitno jer je borba ionako propala. Nedavno se Neal bacio na intenzivniju promociju ove borbe te je u jednom od intervjua rekao da će mu ovo biti lagana borba i da Rakhmonov nije ništa posebno:

‘‘Mislim da je on samo dobar svugdje. No nisam vidio ništa spektakularno da radi. Ukoliko mi kardio bude dobar i ukoliko mentalno budem unutra, mislim da će to biti lagana pobjeda za mene.‘‘, rekao je Neal za MMA Junkie.

No, Rakhmonov smatra da Neal ‘‘samo priča‘‘:

Velika je šteta da ovu borbu ipak nećemo gledati, no nadamo se da ipak Rakhmonovu neće propasti kamp jer je praktički sada u samom finišu. Nešto više od dva tjedna su ostala do priredbe, a mi se možemo samo nadati kako će UFC ipak uspjeti pronaći neku zamjenu i da ćemo gledati talentiranog Rakhmonova.

Linker
19. travanj 2024 02:24