UFC

Geoff Neal uhićen na Dan zahvalnosti, dva tjedna pred borbu protiv Ponzinibbija

Geoff Neal

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Poznati UFC-ov velteraš posjedovao je oružje bez dozvole za isto

Mediji su prenijeli informaciju kako je UFC-ov borac velter kategorije, Geoff Neal, 25. studenog priveden u McKinneyu, unutar savezne države Teksas, zbog vožnje pod utjecajem opijata te posjedovanja oružja za koje kod sebe nije imao dozvolu.

Nije poznato je li Neal bio pod utjecajem alkohola ili nekih drugih opijata, budući da se to u ovakvim slučajevima ne navodi. U pritvor je doveden u 4 iza ponoći da bi u u 8 sati ujutro bio pušten nakon plaćanje jamčevine u iznosi od dvije tisuće dolara.

Budući da Neal nije bio raspoložen komentirati ovaj događaj, nije poznato nešto više detalja o cijeloj situaciji.

Ova vijest je pojavila samo osam dana pred njegovu borbu koju će odraditi na UFC 269 priredbi. Tamo će imati zadatak prekinuti svoj niz od dva poraza, koje su mu nanijeli Stephen Thompson i Neil Magny. Prije toga je "Handz of Steel" bio unutar sjajnog pobjedničkog niza, uz nekoliko izuzetno atraktivno ostvarenih pobjeda te je postao pravi hit borac kategorije. Samo godinu dana kasnije nalazi se u situaciji gdje si poraz nikako ne smije dozvoliti.

Nadamo se da je ovo samo izolirati slučaj te da Neal nije zaglibio u ozbiljnije probleme. Bilo bi šteta da na taj način ugrozi itekako zanimljivu karijeru, kao i svoj veliki potencijal.

Linker
15. travanj 2024 01:22