UFC

Gilbert Burns o opasnostima koje donosi njegov idući protivnik: ‘Ide naprijed poput Paula Coste i uništava tijelo‘

Gilbert Burns 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Burns će i u ovom meču sigurno biti favorit, pogotovo ako uzmemo u obzir imena s kojima se borio i koja je pobijedio

Iako ga se prije tog meča dosta favoriziralo, Gilbert Burns ipak nije uspio svladati Belala Muhammada u ‘‘title eliminator‘‘ meču u petom mjesecu prošle godine. Taktički je Muhammad odradio strašan posao i svladao najveću prepreku u dotadašnjoj karijeri, a nakon toga Burns u 2023. godini nije odradio niti jedan nastup.

Nedavno je ugovoren i njegov povratak, a odmah smo i saznali protivnika i lokaciju. Radi se o UFC 299 priredbi u trećem mjesecu, a Jack Della Maddalena je njegov protivnik. Jučer je ‘‘Durinho‘‘ govorio o najvećim opasnostima koje sa sobom donosi Della Maddalena:

‘‘Kada govorimo samo o brojevima, puno boraca čiji brojevi imaju smisla za mene nisu bili tu kada sam tražio protivnika. Ono kako ja to gledam jest da dolazim iz poraza, moram doći unutra i uzeti pobjedu. Nakon toga ću ponovno biti u razgovorima. Colby se tek borio tako da se sada dugo neće boriti. Edwards isto, Belal dobiva napad na titulu. Usman se također ne bori‘‘, rekao je Burns ‘‘Rampageu‘‘ Jacksonu u njegovom JAXXON Podcastu.

‘‘Ovaj tip je vrlo čvrst. Ima 6-0 u UFC-u, ima lude nokaute i dobar je boksač. Nije samo običan boksač. On lomi ljudima tijela, ide naprijed poput Paula Coste. Ide naprijed i udara u tijelo, jako je čvrst i to je pomalo strašno‘‘, dodao je.

Burns će i u ovom meču sigurno biti favorit, pogotovo ako uzmemo u obzir imena s kojima se borio i koja je pobijedio. Kao što je i sam rekao, Della Maddalena je opasan borac koji je neporažen u UFC-u, tako da ga nikako ne čeka lagan posao.

Linker
23. travanj 2024 13:01