UFC

Tom Aspinall ima na oku sljedećeg protivnika? Evo protiv koga želi braniti svoj privremeni pojas u teškoj kategoriji!

Tom Aspinall

 Ufc
Aspinallu mnogi predviđaju svijetlu budućnost i dugu vladavinu u teškoj kategoriji, no situacija s Miočićem i Jonesom uvelike utječe na njega

Čim je osvojio privremeni pojas u teškoj kategoriji, odmah sljedeći dan je Tom Aspinall postao nestrpljiv. Odmah je počeo govoriti kako mu se ne da čekati i da se želi boriti protiv prvaka Jonesa ili Miočića, no izgleda da je Dana takve ideje srezao u korijenu te već neko vrijeme nije javno predlagao takve stvari.

Jasno je da će Aspinall dugo čekati dok ne dobije priliku za ‘‘pravi‘‘ pojas, tako da braniti ovaj privremeni nije loša ideja. Ako uzmemo u obzir da se neće dogoditi da UFC Jonu Jonesu oduzme pojas, vjerojatno se i sam Aspinall pomirio sa svojom sudbinom da će neko vrijeme nositi status privremenog prvaka.

Do sada je zazivao mečeve protiv Miočića ili Jonesa, no sada se privremeni prvak okrenuo drugim imenima. Jučer je na svom Twitter profilu, dok je odgovarao na jedan ‘‘tweet‘, spomenuo dva zanimljiva imena protiv kojih bi i mogao svoju titulu braniti:

‘‘Pobjednik između Blaydesa i Almeide zvuči dobro‘‘, kratko je napisao Aspinall.

Aspinalla čeka iščekivanje i to jedan duži vremenski period, čak i da se ugovori meč s pobjednikom između navedene dvojice. Blaydes i Almeida se bore tek u trećem mjesecu na UFC 299 priredbi, tako da minimalno pola godine Aspinall od današnjega dana ne može dobiti meč.

Naravno, uvijek postoji mogućnost da ispliva neko drugo ime, no ovo se za sada čini najizglednija opcija za privremenog prvaka.

Aspinallu mnogi predviđaju svijetlu budućnost i dugu vladavinu u teškoj kategoriji, no situacija s Miočićem i Jonesom uvelike utječe na njega. Što reći osim da se nadamo kako će se situacija riješiti što prije i što povoljnije za sve uključene.

Linker
28. travanj 2024 18:26