UFC

Gilbert Burns se ispričao Belalu Muhammadu: ‘Povrijedio me, govorio je kako me je pobijedio na ‘short notice‘

Belal Muhammad i Gilbert Burns 

 Sarah Stier/Getty images/Profimedia
Muhammad bi uistinu trebao biti sljedeći izazivač u velter kategoriji, no kao što smo već i napisali, meč nikako da mu se dogovori

Iako se radi o odličnom borcu, Belal Muhammad nikako ne uživa potporu fanova. Istina, njegov stil nije uvijek najatraktivniji širem krugu gledatelja, no ne može mu se osporiti da je svojim izvedbama u kavezu zaslužio svoj napad na titulu u vleter kategoriji i prvaka Edwardsa. No, meč se još nije ugovorio.

U trenutno posljednjem nastupu je pobijedio Gilberta Burnsa, koji je nakon toga izjavljivao kako Belal ne zaslužuje napad na titulu. Jučer mu se i ispričao te je rekao kako to ipak zaslužuje, a sve to je govorio jer ga je Belal povrijedio:

‘‘Mislim da se Belal Muhammad zaslužuje boriti za titulu. Kada gledamo brojeve, zaslužio je. Tip ima ludi niz od deset pobjeda. Mislim da zaslužuje. Iskreno, nemam što drugo za reći jer me tip pobijedio‘‘, započeo je Burns kod Moicana na YouTube kanalu.

‘‘Povrijedio me i onda je još puno pričao. Ali ja nisam trebao reći to što sam rekao i želim mu se ispričati. Mislim da definitivno zaslužuje napasti titulu, iako ga ja ne volim jer me pobijedio. Bio sam ozlijeđen, a on je govorio kako je pobijedio Gilberta Burnsa na ‘short notice‘. Ne mrzim ga, ali ni ne volim ga previše jer puno priča. Svakako mu želim sve najbolje‘‘, pojasnio je.

Muhammad bi uistinu trebao biti sljedeći izazivač u velter kategoriji, no kao što smo već i napisali, meč nikako da mu se dogovori. Vjerojatno su i u UFC-u svjesni da s marketinške strane i nije najjači meč koji imaju, no sa sportske strane se nema o čemu govoriti.

Linker
27. travanj 2024 09:26