UFC

Gilbert Burns tvrdi da Masvidal laže: ‘Meni je ponuđena ta borba, on laže da njemu nije‘

Gilbert Burns

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Masvidal je vjerojatno bio svjestan da Burnsa ne može pobijediti, a sad izgleda da i napada titulu

Stephen ‘‘Wonderboy‘‘ Thompson pokrenuo je pravu lavinu komentara kada je rekao kako UFC navodno radi na borbi između Leona Edwardsa i Jorgea Masvidala, naravno za titulu jer ju drži upravo Edwards.

Rekao je kako Usman navodno ima problema sa šakom te neće moći nastupati u prvoj polovici 2023., a UFC je umjesto legitimnih izazivača odlučio progurati Masvidala koji ima tri poraza za redom.

Puno se pričalo o meču između Masvidala i Burnsa na UFC 283 priredbi u prvom mjesecu u Brazilu. Burns je meč prihvatio, dok je Masvidal rekao da mu nije ni ponuđen na što se ‘‘Durinho‘‘ reagirao.

‘‘On laže, sigurno. Laže on ili Hunter Campbell i UFC, ali ne vjerujem da su oni ti koji lažu. Meni su ponudili Jorgea. Nazvali su me i rekli ‘želiš li se boriti protiv Jorgea?‘. To je bilo pitanje. ‘Želiš li se boriti protiv Masvidala u Madison Square Gardenu?‘. Znate što sam ja rekao, rekao sam da naravno želim.‘‘, rekao je Burns za MMA Junkie.

Komentirao je i potencijalnu borbu između Chimaeva i Covingtona:

‘‘Mislim da se ta borba neće dogoditi. Ne znam, mislim da ću biti ja ili Belal (Muhammad). Mislim da se Colby neće boriti, barem ne izgleda tako. Jednostavno mislim da se Colby i Khamzat neće boriti. Zato želim prebiti Neila Magnyja u Brazilu i vidjeti što dalje.‘‘, zaključio je.

Ukoliko Masvidal stvarno napadne titulu, to će uistinu biti teška sramota za UFC. Iako su se uvijek vodili novcem, koliko-toliko su održavali taj sportski duh natjecanja relevantnim. Ako do te borbe dođe, bit će neke stvari puno jasnije.

Linker
20. travanj 2024 12:23