UFC

Gotovo je, McGregor se neće boriti ove godine! ‘Uskraćuju mi sredstva za život, to rade već godinama!‘

 Conor McGregor 

 Mike Ehrmann/Getty images/Profimedia
Izgleda da Dana i ekipa ipak nisu mogli protiv ogromnog pritiska javnosti u ovom slučaju

Svima je već poznata situacija oko Conora McGregora i USADA-e, odnosno da je popularni Irac već mjesecima prekoračio rok kojeg su mu dali da uđe u program testiranja ukoliko želi nastupiti ove godine. Vjerojatno se i sam nadao da će dobiti iznimku i da će ga pustiti da se bori bez toga, no izgleda da ovoga puta privilegija neće biti.

Izgleda da je Conor mislio da će samo tako dobiti poseban tretman čime se u više navrata javno hvalio, ali se ipak prevario. Jučer je rekao kako mu neće dopustiti da se bori na UFC 296 priredbi u dvanaestom mjesecu ove godine:

‘‘Neće me pustiti da se borim u dvanaestom mjesecu, dame i gospodo. Vidjeli se Chrisa Weidmana na UFC 292. Zamislite kakva je to samo ozljeda. Sada se osjećam da mi uskraćuju sredstva za život, a tako se osjećam već godinama. Neću se žaliti i neću potonuti. Spreman sam. Želio sam da me najave za UFC 296 koji se održava 16.12. Dao sam sve, ali neće se dogoditi. Ne izgleda mi kao da će se dogoditi‘‘, rekao je Conor na Twitteru.

‘‘Ja imam moć. Nastavit ću raditi svoje stvari, na odličnom sam mjestu i to ćete svi uskoro vidjeti. Je**no rano sljedeće godine. Molim te Bože. Uskraćuju mi sredstva za život. Spreman sam za 16.12.‘‘, između ostalog je rekao.

Izgleda da Dana i ekipa ipak nisu mogli protiv ogromnog pritiska javnosti u ovom slučaju. Razbjesnili su publiku izjavama kako Conor ‘‘može što god želi‘‘, a izgleda da im se obilo o glavu jer se to ipak neće dogoditi.

Linker
04. svibanj 2024 07:40