UFC

Michael Chandler priznao: ‘Čak mi i nije toliko bitno kad ću se boriti s McGregorom, ali...‘

Michael Chandler

 Screenshot (youtube, Ufc)
Kaže da nije pod financijskim pritiskom

Michael Chandler nije izgubio nadu, ali će krenuti dalje od Conora McGregora ako se u nekom trenutku ne bore. Chandler (23-8, 2-3 UFC) i McGregor (22-6, 10-4 UFC) trebali bi se boriti nakon što su bili treneri u 31. sezoni ‘The Ultimate Fighter‘. “The Notorious” tek treba ponovno ući u skupinu za testiranje Američke antidopinške agencije (USADA) koja je odgodila njegov povratak.

McGregor je bacio sumnju na povratak u prosincu na UFC-u 296, budući da je USADA ponovila da on ne samo da mora ponovno ući u skupinu za testiranje, već mora podnijeti najmanje dva čista testa tijekom razdoblja od šest mjeseci prije nego što dobije dozvolu za borbu.

“Mogu se boriti s njim sutra. Spreman sam za borbu sutra, ali mi i nije toliko bitno, nisam pod financijskim pritiskom. Napravio sam vrlo dobar posao, naožurao se vrlo velikom količinom financijske pismenosti, nekim velikim ulaganjima i puno kapitala za razne stvari. Nisam tip koji se treba boriti sutra jer moram platiti svoje račune."

USADA je i prije dijelila izuzeća, a Chandler nema ništa protiv da ga i McGregor dobije.

"Cijela ta situacija mi je jako zanimljiva. Imam puno različitih mišljenja o tome. Naposljetku, potpisao sam s organizacijom u rujnu 2020. i mogao sam se boriti u listopadu 2020. Dakle, sve ovo, on se umirovio pa mu treba šest mjeseci da se vrati – mislim, o čemu pričamo?", rekao je te zaključio:

“Za mene, sve dok je čovjek u USADA-inom ‘bazenu za testiranje‘ mjesecima na kraju i ima mogućnost testiranja svaki dan ili više puta dnevno kroz određeno vremensko razdoblje... To je sport. To je za mene vrlo zanimljiva siva zona i naposljetku, ja sam ovdje i mogu se boriti protiv Conora s jednim danom u USADA-inom testnom skupu ili godinu dana u USADA-inom testnom skupu. Neće napraviti neku bitnu razliku.”

Linker
14. svibanj 2024 12:53