UFC

Gregory Rodrigues želi postati UFC-ov prvak: ‘Želim biti kralj srednje kategorije, pripadam samom vrhu‘

Gregory Rodrigues 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Rodrigues je uistinu solidan udarač koji je sve svoje borbe u UFC-u završio prekidom, osim spomenute protiv Duška Todorovića

Gregory Rodrigues proteklog je vikenda došao do nove pobjede u UFC-u, a njega se vjerojatno sjećate iz borbe s Duškom Todorovićem. Bio je to debi za Rodriguesa u UFC-u kojeg je i pobijedio, a nakon toga je također ostvario jako dobre rezultate te je upisao pet pobjeda i dva poraza.

Proteklog vikenda pobijedio je Brada Tavaresa tehničkim nokautom u trećoj rundi, te unatoč tome što nije pobijedio neko veliko ime, Rodrigues je rekao kako je njegova sljedećea aspiracija postati UFC-ovim prvakom:

‘‘Pogledajte samo način na koji je Dricus Du Plessis to uspio. Počeo je s Bradom, a onda je napravio odličan posao do titule. Ne znam što će mi UFC sada ponuditi, ali ja ću biti sretan što god to bilo. Oni rade dobar posao, ali ja sam već pokazao da pripadam samom vrhu. Moj sljedeći cilj je postati prvakom ove kategorije. Želim biti kralj divizije. Uzet ću si vremena, vjerujem da UFC to vidi‘‘, rekao je jučer na press konferenciji.

‘‘U ovih osam borbi vidim koliko sam napredovao u oktogonu. Osjećam se ugodno dok sam u kavezu, pogotovo kada se borim protiv tipova kao što je Brad, koji imaju puno iskustva. Sada sebe vidim u jako dobroj poziciji i na tome sam zahvalan‘‘, dodao je.

Rodrigues je uistinu solidan udarač koji je sve svoje borbe u UFC-u završio prekidom, osim spomenute protiv Duška Todorovića. Njega je pobijedio odlukom sudaca, no još uvijek nije uspio povezati tri pobjede zaredom. Vidjet ćemo što će mu UFC dati nakon Tavaresa, no govoriti o samom vrhu trenutno nema smisla.

Linker
26. travanj 2024 17:01