UFC

GSP-a upitali nedostaje li mu Octagon: ‘Mrzio sam borbu, taj stres je bio neizdrživ...‘

Georges St-Pierre
 ROGERIO BARBOSA
‘Nisam uživao niti u jednoj jedinoj sekundi, ali bavio sam se time jer sam volio pobjeđivati‘

Legendarni Georges St-Pierre priznao je da mu ne nedostaju borbe, ali da mu zato nedostaje onaj osjećaj koji stiže s pobjeđivanjem.

Jedan od najboljih boraca u povijesti MMA-a godinama je bio UFC-ov prvak u velteru, a na samom kraju karijere ugrabio je i titulu u srednjoj kategoriji svladavši tadašnjeg prvaka Michaela Bispinga.

Iako se već godinama GSP-a povezuje s mogućim povratkom u Octagon te ponajviše s borbom protiv Khabiba Nurmagomedova, odlaskom neporaženog Dagestanca u mirovinu to nam danas izgleda kao rasplet kojem ćemo jako teško svjedočiti.

"Nikad se nisam volio boriti i ne lažem vam kad to kažem. Nikad nisam uživao u vremenu koje bih proveo u Octagonu. Nisam uživao niti u jednoj jedinoj sekundi, ali bavio sam se time jer sam volio pobjeđivati, volio sam nagrade i volio sam slobodu. Bio sam mlad, bilo je tu novca, djevojaka, slave i pristupa stvarima koje nitko nije imao. Bilo je tu slobode zbog koje sam to i činio", rekao je GSP kada su ga upitali nedostaje li mu natjecanje u Octagonu.

"Nikad to nisam radio jer sam se volio natjecati i boriti. Mrzio sam to do najviše moguće razine. To je toliko stresno da je za mene bilo neizdrživo. Međutim, nagrade sam volio. A što je veći rizik, to je veća bila i nagrada. I zato sam se time bavio. A bio sam i vrlo dobar u tome pa sam i to iskoristio. Sada mi nedostaju te nagrade i taj osjećaj pobjede, ali mi nimalo ne nedostaje osjećaj borbe", zaključio je slavni Kanađanin u intervjuu za službenu UFC-ovu stranicu.

Linker
26. travanj 2024 21:59