UFC

Henry Cejudo poručio Miočiću: ‘Jedini način da ugroziš Jonesa je hrvanje, a sretno ti bilo s tim‘

Stipe Miočić

 Instagram (stipe Miocic)
Priznao je kako Miočić ima odličnu kondiciju i da postaje bolji kako borba odmiče, no svejedno mu ne daje više od tri runde s Jonesom

Stipe Miočić je jedini borac kojeg je Jon Jones prozvao nakon velike pobjede prošlog vikenda na UFC 285 priredbi. Dugo vremena Jones govori kako je Stipe najveći teškaš svih vremena što je i po mnogima točno, tako da nimalo ne čudi što se sada želi obračunati s njim kada je osvojio pojas i u teškoj.

Stipe se također dugo nije borio, odnosno od onog poraza nokautom od Francisa Ngannoua kada je izgubio titulu. Sada je u 41. godini života te će još jednom napasti pojas, a Cejudo smatra da je hrvanje jedini način da parira Jonesu. No, svejedno smatra kako neće uspjeti:

‘‘Morat ćeš hrvati s njim. Tako da je to jedina stvar koju Stipe može raditi, jer mislim da mu ruke nisu brže od Jonesovih. Istina je da ima dobre ruke; zaustavio je i Cormiera s udarcima u tijelo. Jon je drugačiji. Jon ima drugačiju snagu, prepoznaje distancu bolje nego DC. Jedini plan kojim Stipe Miočić može ići na Jonesa je hrvanje. Jedini način da se pobijedi lik kao što je Jon Jones jest hrvanje, a sretno ti bilo s tim‘‘, poručio je Cejudo Stipi na svom YouTube kanalu.

‘‘Mislim da će ga Jon završiti. Ovog puta na puno drugačiji način. Jedina stvar koju sada mogu reći jest da ne vidim Stipu da će izdržati tri runde s Jonom. Vjerujem da je Stipin najveći dar njegova izdržljivost i kondicija. Kako je samo izdržao oluju s Cormierom i pobijedio ga. Stipe postaje bolji kako borba odmiče, ali protiv lika kao što je Jon Jones, treba ti puno više‘‘, dodao je.

Borba između Stipe i Jonesa će biti povijesni događaj za UFC, a bit će ih lijepo barem još jednom gledati u kavezu.

Linker
23. travanj 2024 18:03