UFC

Henry Cejudo poručio vodstvu UFC-a: ‘Prestanite gurati Adesanyu, lik samo prijeti a ne isporučuje‘

Henry Cejudo

 Screenshot (youtube, Espn Mma)
Kaže da su mu uzbudljiviji ulasci nego borbe

Bivši prvak Henry Cejudo nije sretan s onim što Israel Adesanya pruža, a još je manje zadovoljan činjenicom da ga UFC toliko gura iako, po njemu, ne prodaje nikakav postotak ‘pay-per-view-a‘.

Adesanya je prošloga vikenda upisao petu obranu titule, ovog puta protiv Jareda Canonniera u borbi koja je cijeli tjedan nakon borbe na meti kritičara. Smatraju kako Adesanya ‘igra‘ previše sigurno i kao takav je publici nezanimljiv, što se ne slaže sa stvarima koje prije meča izgovara.

Primijetio je to i Cejudo: ‘‘Preludo je kad izađeš kao je**ni Undertaker i ne napraviš apsolutno ništa u toj borbi. To je jadno, stari. Moraš početi davati – main eventi su nešto posebno. Ako ne počne isporučivati ono što govori, trebate prestati gurati tog tipa.‘‘

Nastavlja: ‘‘On stvara toliki ‘hype‘ i onda ne isporuči ništa. Ja mislim da ukoliko ideš prozivati ljude da ih onda moraš i završiti, moraš tući ljude. Moraš biti spektakularan. Ljudi se više vesele njegovim ulascima nego borbama, a to je problem. Ono što želiš da bude dobro je upravo borba.‘‘

Na kraju je istaknuo kako misli da bi Alex Pereira mogao pobijediti Adesanyu. Osim toga, prvaka je nazvao jednodimenezionalnim, rekao je kako je borba protiv Blachowicza pokazala svima kako treba protiv njega. Smatra da ga je dovoljno odvesti u ‘duboke vode‘ i srušiti.

Linker
25. travanj 2024 03:24