UFC

Henry Cejudo: ‘Sean O‘Malley misli da je bolji nego što jest, od sad ga zovem Mucavi Sean‘

Henry Cejudo

 Douglas P. DeFelice/Getty images/Profimedia
Bivši prvak očito priprema teren za povratak

Nakon što mu je borba proglašena kao ‘no contest‘, borac UFC-ove bantam kategorije Sean O‘Malley davao je intervju za jedan portal u ‘backstageu‘. Tom prilikom mu je u intervju upao bivši prvak Henry Cejudo i počeo mu govoriti kako je loš borac.

Cejudo je počeo: ‘‘Prije svega, njegova izvedba je bila užasna. On previše priča, a ako netko toliko priča, treba to i potkrijepiti. Ja mislim da ja osobno ne pričam puno.‘‘

‘‘Mislim da on misli da je bolji nego što uistinu jest, a ja imam problem s tim i zbog toga sam ga izazvao. Rekao sam mu, što ima čovječe, a on je samo nešto šuštao. Počeo sam ga zvati ‘Mucavi Sean‘, on se posrnuo na vlastitim riječima. Kako god, on to ne želi, boriti se sa mnom. To bi bilo kao da Jake Paul stane ispred Jona Jonesa‘‘, rekao je Cejudo.

Podsjećamo, nešto ranije ove godine Cejudo je ponovno ušao u USADA-in program testiranja da doping, a to znači da se vraća natjecanju. S obzirom da je potreban vremenski period od pola godine čistih uzoraka, Cejudo bi dozvolu mogao dobiti negdje u desetom mjesecu.

S obzirom da je to za par mjeseci, vidimo kako Cejudo već priprema teren i traži potencijalnog protivnika.

Linker
19. travanj 2024 22:09