UFC

Henry Cejudo smatra da će Topuria izdominirati Volkanovskog: ‘Zbog ovoga bih stavio kuću na njega‘

Ilia Topuria

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Zanimljivo je ovo razmišljanje od strane Cejuda, jer je vjerojatno jako malo onih koji bi se usudili kladiti protiv Volkanovskog

U posljednjih se nekoliko dana često govori da je dogovoren meč za titulu u perolakoj kategoriji između prvaka Alexandera Volkanovskog i Ilie Topurie, no UFC još uvijek nije službeno potvrdio ove informacije.

Za očekivati je da uskoro bude i službeno, tako da će i Topuria konačno dobiti svoju priliku za titulu. Henry Cejudo smatra kako bi Topuria mogao namučiti Volkanovskog i više nego što se očekuje:

‘‘Ja izabirem Topuriu, teško je ići protiv lika koji je toliko zaokružen borac i koji se borio na levelu na kojem se i sada bori Volkanovski. Postoji jedna stvar, koju ako Topuria može izvesti, zbog koje bih stavio kuću na njega. To je obrana od ‘low kickova‘. Tada ga vidim ne samo da pobjeđuje, nego da i dominira Volkanovskog‘‘, rekao je Cejudo na svom YouTube kanalu.

‘‘Volkanovski se zna staviti u lošu poziciju, sjetimo se meča protiv Ortege. Doslovno se sam stavio u onu giljotinu. Taj tip se igra s vatrom i samo je pitanje vremena kada će ga ona i opeći. Makhachevu je doslovno sam dao leđa‘‘, dodao je.

Zanimljivo je ovo razmišljanje od strane Cejuda, jer je vjerojatno jako malo onih koji bi se usudili kladiti protiv Volkanovskog. No, i dalje nam ostaje čekati UFC-ovu potvrdu ovog meča.

Linker
01. svibanj 2024 13:51