UFC

Joe Rogan i dalje smatra da je Volkanovski pobijedio Makhacheva: ‘Prebijao ga je, on je najbolji borac svijeta‘

Islam Makhachev vs. Alex Volkanovski 

 Matt Davies/Zuma Press/Profimedia
Volkanovski je i sam rekao kako smatra da je pošteno izgubio u ovom meču od Islama te da se nada revanšu u nekom doglednom vremenu

Na UFC 284 priredbi su nam Alexander Volkanovski i Islam Makhachev priuštili jedan meč koji je demonstrirao svu ljepotu MMA-a. Punih pet rundi su dva prvaka pružali ono najbolje od sebe, a na kraju je odlukom sudaca slavio Makhachev i uspio je obraniti svoj pojas u lakoj kategoriji.

O rezultatu tog meča se i danas raspravlja, a nije rijedak slučaj da netko kaže kako je Volkanovski pobijedio u tom meču. Jučer je isto rekao i UFC-ov komentator Joe Rogan, bez obzira što je i sam Volkanovski rekao da ga je Makhachev čisto pobijedio.

‘‘On je broj jedan ‘pound-for-poud‘ borac svijeta. Na tom mjestu nije jer je službeno izgubio od Makhacheva. Ako želite imati realnu raspravu, reći ćete da je pobijedio taj meč. Ja mislim da je on pobijedio u toj borbi, u mojoj glavi je on pobjednik‘‘, rekao je Rogan u svom podcastu.

‘‘Napravio je više štete. Mislim da je bolje iskoristio svoj set vještina, a luda stvar jest da je to učinio u lakoj kategoriji, iznad svoje prirodne. Islam je ogroman za laku kategoriju, ali bez obzira na to, Volkanovski je bio na njemu i prebijao ga. Sada smo svi vidjeli da i Islam ima svojih slabosti, on ga je razotkrio‘‘, dodao je.

Volkanovski je i sam rekao kako smatra da je pošteno izgubio u ovom meču od Islama te da se nada revanšu u nekom doglednom vremenu. Bez obzira što mislili o ishodu ovog meča, vjerojatno ćete se složiti da smo u njemu gledali nastupe dvojice prvaka kako im i priliči.

Linker
01. svibanj 2024 21:55