UFC

Henry Cejudo smatra da ‘Danin dečkić‘ Adesanya ne zaslužuje revanš: ‘Izgubio si 4:1 u rundama!‘

 Israel Adesanya 

 Alejandro Salazar/Zuma Press/Profimedia
Ukoliko Adesanya poželi odmah revanš, nema sumnje da će ga i dobiti zbog svega što je do sada napravio u srednjoj kategoriji

Nakon što je Israel Adesanya izgubio pojas od Seana Stricklanda, povela se velika rasprava zaslužuje li bivši prvak odmah dobiti revanš ili ne. Obje strane imaju svoje validne argumente, iako je UFC-ova zadnja te će biti onako kako oni odrede. Strickland nema ništa protiv revanša, a nema ni Adesanya.

Henry Cejudo spada u ovu prvu skupinu, odnosno tvrdi da Adesanya ne zaslužuje dobiti revanš odmah u sljedećoj borbi. Kao glavni razlog je naveo način na koji je Adesanya izgubio meč, odnosno, bio je u potpunosti izdominiran od strane Stricklanda:

‘‘Nakon što ste izgubili 4:1 u rundama, zaslužujete li revanš odmah? Ne, 100 posto ne. Daniel Cormier to misli, Chael Sonnen to misli, a tako misli i ostatak svijeta. Hoće li dobiti taj revanš? Hoće, sto posto. Kada ste dečkić Dane Whitea, kada ste njegova zlatna koka, kada ste zabavljač i kada ste postigli posebne stvari koje je postigao Adesanya, Dana White će vam dati tu priliku‘‘, rekao je Cejudo na svom YouTube kanalu.

‘‘Moje pitanje za tebe Israele je, je li pametno ponovno prihvatiti borbu protiv tipa kao što je Sean Strickland? Je li Strickland tip na kojeg trebaš opet ići nakon pet rundi dominacije? Nije da je Strickland tu radio nešto posebno, borio se kao što se inače bori i svejedno je uspio pobijediti‘‘, dodao je.

Ukoliko Adesanya poželi odmah revanš, nema sumnje da će ga i dobiti zbog svega što je do sada napravio u srednjoj kategoriji. Samo, Cejudo je postavio dobro pitanje, a to je je li mu pametno odmah ići na Stricklanda.

Linker
28. travanj 2024 15:24