UFC

Henry Cejudo ugostio Demetriousa Johnsona u svom domu: DJ opisivao kako ga je nokautirao

Henry Cejudo i Demetrious Johnson

 Twitter (henry Cejudo)
Dvojica velikana ovog sporta otvorili su neke zanimljive teme

Zanimljiv susret dvojice najvećih boraca UFC-ove muha kategorije, dogodio se jučer u domu Henryja Cejuda. Demetrious Johnson ugošćen je od strane Cejuda, a dvojica vrhunskih boraca, nekoć su bili veliki rivali.

DJ je prvom polovicom 2016. godine nokautirao Cejuda u borbi za pojas, a trebalo mu je nešto manje od tri minute da Henryja uništi koljenima iz klinča. Cejudo je kasnije izborio revanš, a u fantastičnom meču koji su pružili drugom polovicom 2018. godine, slavio je Cejudo podijeljenom sudačkom odlukom.

Johnson je nakon tog poraza napustio UFC u razmjeni UFC-a i ONE Championshipa (Ben Askren poslan u suprotnom smjeru). Cejudo s druge strane jednom je obranio pojas, a zatim je osvojio titulu i u višoj kategoriji (bantam). ''Triple C'' umirovio se 2020. godine nakon što je obranio i taj pojas, a Johnson poprilično uspješno nastupa i u ONE-u.

Cejudo je na svom Twitter profilu podijelio kraći isječak u kojem se vidi kako on i DJ razgovaraju o prvom meču. Johnson prepričava kako je vidio svoju priliku u klinču te da je odmah prepoznao kako je ozbiljno ozlijedio Cejuda udarcem koljenom u tijelo. ''Triple C'' objasnio je kako je uistinu bolan bio taj udarac te da je doslovno počeo nuditi svoje lice, samo da ga DJ prestane udarati u tijelo.

Trenutno je samo taj kraći isječak dostupan fanovima, ali nema sumnje kako će Cejudo uskoro objaviti dulji video u kojem ćemo imati uvid u razne teme kroz koje su dvojica fantastičnih boraca prošli. Zanimljivo i lijepo je vidjeti dvojicu nekadašnjih rivala kako se lijepu slažu i dijele zanimljive informacije s fanovima, ali poznavajući osobnosti ovih boraca, a naročito Demetriousa Johnsona, nismo pretjerano iznenađeni.

Linker
25. travanj 2024 08:22