UFC

Henry Cejudo uzvratio na kritike od strane Conora McGregora: ‘Ne možeš se usporediti s mojim rezimeom‘

Henry Cejudo

 Screenshot (youtube, Ufc)
‘‘Triple C‘‘ smatra da McGregor ne zaslužuje spominjati njegovo ime

Vrlo dobar nastup pružio je Henry Cejudo u glavnoj borbi večeri na UFC 288 eventu. Nije to ipak bilo dovoljno da porazi Aljamaina Sterlinga, prvaka UFC-ove bantam kategorije. Cejudo je meč izgubio podijeljenom sudačkom odlukom nakon pet kvalitetno odrađenih rundi od strane oba borca.

Jedan od onih koji su najviše uživali u porazu Cejuda, jest Conor McGregor. Irac je više puta bio ‘‘meta‘‘ Cejudovih analiza u kojima ga je Henry savjetovao što bi trebao promijeniti, što radi krivo itd. McGregoru se nikada nisu svidjeli savjeti Cejuda, jer Irac ih je više promatrao kao kritiku, nego kao savjete.

Tako je McGregor nedugo nakon Cejudovog poraza objavio jedan šaljivi videouradak u kojem ismijava Henryja i daje mu ‘‘savjete‘‘ oko toga što je trebao napraviti. Video je zabavio mnoge MMA fanove diljem svijeta, a Conor je uistinu zabavan u tom uratku.

Osim spomenutog videouratka, McGregor se oglasio i objavom na Twitteru, a u sklopu objave je napisao kako je očekivao pobjedu Sterlinga, a dok je u smjeru Cejuda uputio još nekoliko ‘‘udaraca‘‘.

‘‘Najlakši novac koji sam ikada zaradio. Nema niti ogrebotine na ‘Alji‘ (Sterlingu)! Čestitke ‘Funkmasteru‘! Henry je dobar mali borac, ali mora se smiriti sa svojim agendama. Tip ima manje od 20 mečeva u karijeri. Njegove male fintice i sve ostalo ‘hahaha omg‘. Molim te, nauči me.‘‘, napisao je McGregor.

Vidno se Conor zabavio na račun Cejuda, a svi ti komentari brzo su došli do Henryja. ‘‘Triple C‘‘ je tijekom konferencije za medije dobio priliku dati svoj osvrt na Conorove komentare.

‘‘Conor McGregor se ne može usporediti s mojim rezimeom, to je sve što imam za reći. On je izgubio prekidom nakon što se vratio poslije trogodišnje pauze. Ja sam odradio kompetitivan meč, a čuo sam i negodovanje publike nakon proglašenja pobjednika. To mi dovoljno govori. Ali postoje razine u ovoj igri i znam da mogu biti još bolji. Sve je okej, nastavite s ‘hejtom‘, možda će me to motivirati. Pomalo sam ljut jer sam izgubio jer mrzim gubiti, ali volim sve ostalo. Hvala ti, Conore.‘‘, poruka je Cejuda koji će pokušati crpiti motivaciju iz kritika koje će sada dobivati.

Conor McGregor inače nikada nije imao trogodišnju pauzu. Najdulje je izbivao u periodu od 11. mjeseca 2016. godine pa do desetog mjeseca 2018. godine. Povratnički meč odradio je protiv Khabiba Nurmagomedova, a Khabib ga je porazio ‘‘submissionom‘‘ u četvrtoj rundi.

Linker
17. svibanj 2024 19:40