UFC

Hill nakon izlaska iz pritvora: ‘Jedva čekam da se istina kaže na sudu‘, White: ‘To je neko obiteljsko sranje‘

Jamahal Hill

 MAT HAYWARD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Mat Hayward/getty Images/profimedia
Donedavni UFC-ov prvak oglasio se o situaciji u kojoj se našao, a slučaj je komentirao i čelni čovjek promocije

Prošlog smo tjedna izvijestili o tome kako je Jamahal Hill, prije točno sedam dana, uhićen od strane policije okruga Kent (Michigan, Sjedinjene Američke Države) pod optužbama za obiteljsko nasilje, odnosno nanošenje teških tjelesnih ozljeda svom bratu Anthonyju Hillu Jr-u. Pred donedavnim prvakom UFC-oJeve poluteške kategorije je sudsko ročište (u siječnju), a nakon što je izašao iz pritvora, "Sweet Dreams" se i sam odlučio kratko očitovati o neugodnoj situaciji u kojoj se našao.

"Bilo je puno izvještaja o situaciji koja se dogodila kad sam bio kod kuće u Michiganu, u posjetu za praznike. U ovom trenutku to je otvoren slučaj, savjetovano mi je da ne govorim o tome i znam da ne smijem govoriti o tome", rekao je Hill na svom YouTube kanalu pa dodao:

"Jedva čekam da se istina kaže na sudu, čekam taj dan i radujem mu se. Ljudi koji me poznaju, koji istinski poznaju moj karakter, znaju tko sam, drže se toga, vjerni su tome i to je sve što ću reći".

Nakon minule Fight Night priredbe u Austinu, slučaj je kratko komentirao i UFC-ov predsjednik Dana White.

"Ne znam ništa o tome, doslovno ne znam ništa. Očito je nešto između njega i brata, to je neko obiteljsko sranje i siguran sam da će oni to shvatiti", rekao je White na medijskoj konferenciji nakon "eventa".

Linker
02. svibanj 2024 21:48