UFC

Holloway otkrio pravi razlog zašto se neće boriti protiv Topurije u Sphereu?: ‘Ne možete imati Španjolca na meksički Dan neovisnosti‘

 Max Holloway 

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
UFC 306, ili Riyadh Season Noche UFC, održat će se u devetom mjesecu ove godine u famoznom Sphereu

Iako je mjesecima Dana White najavljivao ogroman spektakl, UFC 306 za sada i ne izgleda tako impresivno. Istina, priredba će se održati u fenomenalnom Sphereu uoči meksičkog Dana neovisnosti, no popis borbi daleko je od impresivnog i spektakularnog kako je Dana najavljivao.

O‘Malley i Dvalishvili će predvoditi priredbu, a ranije su postojale glasine da će to učiniti Max Holloway i Ilia Topuria za titulu u perolakoj kategoriji. Neki dan su Hollowayja pitali upravo o toj temi, a on je priznao da se zbog toga osjeća oštećeno i da su on i Topuria trebali predvoditi spomenutu priredbu:

‘‘Evo ovako se osjećam oko tog ‘carda‘ u Speheru, tako se trenutno osjećam, brate. To sranje je bez veze. Osjećam se oštećeno, to smo trebali predvoditi Topuria i ja. To je meksički Dan neovisnosti, tako da nisu mogli staviti Španjolca, tipa iz zemlje od koje su Meksikanci izborili neovisnost. Taj tip po njima nije mogao predvoditi priredbu na meksički Dan neovisnosti. Dajte, ljudi. Pokušavam vam to reći već neko vrijeme, ali izgleda da su svi znali prije mene da se borim u Sphereu‘‘, rekao je Holloway tijekom prijenosa uživo na svom kanalu.

Izgleda da će Holloway i Topuria ipak morati pričekati neku drugu priredbu i neki drugi termin, iako je prava šteta da priredba u Sphereu nema barem još jednu borbu nešto veće magnitude.

UFC 306, ili Riyadh Season Noche UFC, održat će se u devetom mjesecu ove godine u famoznom Sphereu. Osim O‘Malleyja i Dvalishvilija, za titulu će se boriti i Valentina Shevchenko protiv Alexe Grasso, a to će im ujedno biti i treći međusobni meč.

Linker
13. rujan 2024 23:46