UFC

Dana White nije mogao sakriti nezadovoljstvo Belalovom pobjedom: ‘Nije zapalio štalu. Trenirao je s Khabibom, ovo se moglo očekivati‘

Dana White

 Screenshot (youtube, Ufc)
Dana na svom licu i nastupu jednostavno nije mogao sakriti nezadovoljstvo činjenicom da je Belal novi prvak u velter kategoriji, ali i načinom na koji je došao do pobjede

‘‘Remember The Name‘‘, Belal Muhammad, od jučer je novi UFC-ov prvak u velter kategoriji. Iako je javnost, kao i kladionice, uvelike favorizirala bivšeg prvaka Edwardsa, Belal je ušao u kavez i pokazao da je istina sve ono što je pričao i najavljivao proteklih nekoliko mjeseci otkako smo saznali za tu borbu.

Mnogi po društvenim mrežama dijele fotografiju lica Dane Whitea neposredno prije nego mu je dodijelio pojas u kavezu, a nezadovoljstvo nije mogao sakriti. Jučer je i na press konferenciji nakon UFC 304 priredbe također komentirao Belala i njegov nastup protiv Edwardsa:

‘‘Nije zapalilo štalu. Nemam pojma, morat ćete pitati Leona što se tu dogodilo, kako se osjećalo i što se događalo s njim u kavezu. Znam da je Belal trenirao s Khabibom, tako da je njegov nastup bio nešto što se i moglo očekivati‘‘, kratko je reagirao Dana na pitanje novinara o Belalovom nastupu.

Nakon toga, upitao ga je oko mogućeg instatnog revanša za Leona Edwardsa:

‘‘Da, prvo ćemo pustiti Leona da se malo odmori, a sada ćemo razgovarati o drugim stvarima‘‘, također je kratko odgovorio.

Dana na svom licu i nastupu jednostavno nije mogao sakriti nezadovoljstvo činjenicom da je Belal novi prvak u velter kategoriji, ali i načinom na koji je došao do pobjede. Kako god, ovo je MMA te je Belalova pobjeda i više nego legitimna, bez obzira je li to nekome atraktivno ili ne. Mnogi su očekivali pobjedu Edwardsa, no, Belal je još jednom pokazao da rezultati koje je konstanto ostvarivao tu nisu slučajno.

Linker
08. rujan 2024 12:33