UFC

Ian Garry rekao da će Colbyja prebiti ispred Donalda Trumpa: ‘Dovest ću ga ispred njega i izbiti mu zube‘

Colby Covington 

 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Covington je nekoliko puta tražio borbu protiv ‘‘Wonderboyja‘‘ Thompsona, iako ovaj meč protiv Garryja itekako zvuči odlično

Jučer je Jorge Masvidal opleo po Colbyju Covingtonu rekavši kako on nema pojma o politici te da samo koristi Donalda Trumpa za vlastitu promociju. Rekao je i da politku uopće ne prati te da je jedino što Colbyja u životu zanima jesu kocka i prostitutke.

Na tom tragu je danas nastavio i Ian Makchado Garry, koji je nakon nedavne pobjede nad Geoffom Nealom odmah u kavezu prozvao upravo Colbyja. Sada je rekao kako će ga prebiti upravo pred njegovim miljenikom, Donaldom Trumpom:

‘‘Razgovarat ću s njim kada ga izbijem iz oktogona. Ukoliko Donald Trump bude u publici, donijet ću Colbyja ispred Trumpa i izbit ću mu zube ispred njega. Reći ću mu da je ovo on sve sam kreirao. Neka ga se riješe, neka ga konačni izbace iz UFC-a. Utišat ću Colbyja Covingtona, toliko jako ću ga izudarati da više nikada neće progovoriti‘‘, rekao je Garry u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Kada izgubi od nekoga poput mene, od mladog prospekta, sljedeći dan će imati jednu djevojku na jednom ramenu, a drugu na drugom. Tada će pomisliti kako je dobio batine od mladog borca, razmislit će o životnim izborima i pomisliti da bi se možda ipak trebao umiroviti‘‘, dodao je Garry.

Covington je nekoliko puta tražio borbu protiv ‘‘Wonderboyja‘‘ Thompsona, iako ovaj meč protiv Garryja itekako zvuči odlično. Bio bi to ultimativni test za Garryja koji bi pokazao je li spreman za sami vrh, pogotovo protiv stilski ovoliko nezgodnog protivnika. Pitanje je samo hoće li Colby ovaj meč i prihvatiti.

Linker
26. travanj 2024 16:48