UFC

Ian Garry se smatra novom MMA superzvijezdom: ‘Dana bi trebao biti uzbuđen‘

 Ian Garry 

 Matt Davies/Zuma Press/Profimedia
Ponovno je prozvao Neila Magnyja, a isto je učinio i u kavezu nakon pobjede nad Rodriguezom

Točno pola runde je proteklog vikenda trebalo Ianu Garryju da nokautom završi Daniela Rodrigueza. Prvo ga je ‘‘high kickom‘‘ poslao na pod te udarcima u parteru završio, te tako došao do statusa rangiranog borca u UFC-u. Rang ljestvice bi se uskoro trebale ažurirati, te će se od tada na njima naći i Garry.

Iako ga se često naziva ‘‘Novim Conorom‘‘, Garry te usporedbe ne voli previše jer tvrdi kako ima svoj put. Njegov idealni put jest postati nova UFC-ova superzvijezda, a jučer je rekao i kako je Dana White sam toga svjestan:

‘‘Ja sam ono što kažem da jesam. Svjestan sam za što sam sve sposoban i vrijeme je da organizacija i ljudi koji sumnjaju u mene, prestanu. Dana bi trebao biti uzbuđen zbog mog potencijala jer sam ja nova superzvijezda u nastajanju‘‘, rekao je Garry za MMA Junkie.

‘‘Dana zna razdvojiti prave od lažnih. To je jednostavno savršeno. Već smo vidjeli ljude koji su kao za vrh, i onda im daju nekog kao što je Shavkat, a onda Shavkat dođe i pokaže da nije na njegovom nivou. Magny u top 10 ne može doći još otkad sam se ja je**no borio amaterski, a borio se i s je**nim najvećim imenima koje je ovaj sport vidio‘‘, dodao je.

Garry je odmah i u kavezu nakon meča prozvao Neila Magnyja nazvavši ga vječnim ‘‘gatekeeperom‘‘ velter kategorije. Za očekivati je da će se ovaj meč uistinu i dogovoriti ukoliko od Garryja žele napraviti novu zvijezdu, a za sad izgleda kao da je to i plan. Hoće li uspjeti, bit će zanimljivo za pratiti.

Linker
18. travanj 2024 09:30