UFC

Ilia Topuria našao je novu metu: ‘Belal nikada nije završio ni muškarca, ni ženu. On je lažni prvak‘

Belal Muhammad

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Prvak UFC-ove perolake kategorije konstantno pronalazi novu metu za verbalne ratove

https://www.instagram.com/p/DBFjW

Nedavno smo u jednom od članaka naveli kako je malo boraca s kojima se Ilia Topuria nije barem jedanput verbalno "zakačio". Prvak UFC-ove perolake kategorije bez dlake je na jeziku, a nerijetko se upušta u prepirke s borcima koji nisu dio njegove težinske kategorije.

Ničim izazvan Topuria je putem Instagram Livea odlučio izvrijeđati Belala Muhammada, prvaka UFC-ove velter kategorije. Tijekom spomenutog Livea, Topuria se osvrnuo na vijest o meču između Belala i Shavkata Rakhmonova (UFC 310).

"Belal protiv Shavkata? Shavkat će pobijediti. Belal je lažni prvak, on je lažnjak. Mislim da je Kamaru Usman tip koji će se vratiti i preuzeti pojas u velteru. Lak posao za Usmana.", rekao je Topuria, a nedugo poslije oglasio se i Belal, ali putem Twittera.

"Nije li ovaj kreten kupio lažni ‘BMF‘ pojas kako bi pozirao? On postaje gruzijska verzija Colbyja Covingtona.", poručio je Belal.

Mora se priznati kako Topuria uistinu pokazuje određene sličnosti s Colbyjem. Obojica uživaju ulogu takozvanog "heela", odnosno negativca. Zašto bi Topuria odlučio nazvati borca poput Belala "lažnim prvakom"? Jedini razlozi mogu biti privačenje pozornosti i nastavak gradnje reputacije negativca.

Belalovim odgovorom putem Twittera, rasprava nije stala. Ilia Topuria rijetko dopušta drugima da njihova "bude posljednja", pa je tako Belala nazvao "crotch snifferom", odnosno tipom koji voli "njuškati prepone". Time Topuria zapravo aludira na Belalov borilački stil. Muhammad se uvelike oslanja na hrvanje i mnogi ga nazivaju "dosadnim borcem". Topuria je u sljedećem "tvitu" dodatno izvrijeđao Muhammada.

"Bez finiša, bez nokauta, bez nokdauna, bez djevojke i bez djece. Belal nikada nije završio ni muškarca, ni ženu.", dodao je Ilia.

Muhammad je nakon toga uzvratio tako kako Ilia "samo kopira tuđe ‘memeove‘", a tu je rasprava stala, barem zasad. Topuria bi se ovakvim ponašanjem mogao dovesti u situaciju gdje će svaki njegov dolazak na UFC-ova događanja donositi potencijalnu opasnost i sukobe. Nedavno je prozivao Islama Makhacheva, sada se na tapeti našao Belal Muhammad, a pretkraj mjeseca čeka ga meč protiv Maxa Hollowayja. Mnogi će navijati za Maxa jer dojam je kako sve više fanova Topuriju smatra "pretjerano arogantnim" i željno iščekuju nekoga tko će ga ušutkati.

Smvng0/?img_index=1

Linker
14. listopad 2024 13:47