UFC

Ilia Topuria nije impresioniran Alexanderom Volkanovskim: ‘Nije se borio ništa posebno, završit ću ga u prvoj rundi!‘

Ilia Topuria

 SPP SPORT PRESS PHOTO./ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Spp Sport Press Photo./alamy/alamy/profimedia
Uvjeren je da će on dobiti iduću šansu za napad na pojas

Ilia Topuria nije impresioniran izvedbom Alexandera Volkanovskog. UFC-ov borac u perolakoj kategoriji umanjio je pobjedu "The Greata" nad Yairom Rodriguezom.

"Ništa posebno. Učinio je ono što je trebao učiniti. Odradio je dobar posao u borbi. Srušio ga je, samljeo i udario.. uopće me se nije dojmio. Vidio sam ono što sam trebao vidjeti – znate, pobijediti (Rodrigueza), jer mi se nikada nije sviđao Yairov stil borbe. Za mene će to biti laka borba (s Volkanovskim). Svaki put kad napredujem na ljestvici, svaka borba će mi biti lakša. A zašto? Zato što je lakše imati plan igre protiv momaka koji su više tehničari nego boriti se s nekim tko je nepredvidiv", rekao je Topuria i hrabro predvidio pobjedu u prvoj rundi.

Holloway je jedan protivnik za kojeg bi Topuria odgodio borbu za naslov, kao što je spomenuo nakon pobjede nad Joshom Emmettom na UFC Jacksonvilleu, ali španjolsko-gruzijski borac rekao je da je UFC uvjerio njegov menadžerski tim da će on dobiti sljedeću šansu za naslov. Volkanovski zna isto, dodao je, jer je prvak "odabrao" ovaj okršaj nakon što je ujedinio naslov protiv Rodrigueza prošle subote.

“Bio sam u prvom redu, Volkanovski je izlazio, vidio me i pozvao me k sebi. Odmah sam skočio i suočili smo se licem u lice. A upravo sam govorio o malom i niskom tipu.

“Pitao me: ‘Jesi li spreman?‘ Odgovorio sam mu: ‘Rođen sam spreman‘. Ja sam nizak, ali on je još niži od mene. On ima problem. Očekivao sam sučeljavanje, jer on zna da sam ja sljedeći na redu. To sam zaradio. ...Zaslužio sam tu borbu za naslov, on to zna i od toga se ne može pobjeći. Strpljivo ću čekati dok ne dođe do te borbe, a onda ću pokazati od čega sam napravljen. Rekao je da sam mu ja lagana borba - neka zadrži tu energiju!", zaključio je.

Linker
21. travanj 2024 06:53