UFC

Ilia Topuria odbio O‘Malleyja: ‘Radije ću se boriti s McGregorom nego s tobom, pogledaj svoje PPV brojke‘

Ilia Topuria i Sean O‘Malley

 Vianney Le Caer/Shutterstock Editorial/Profimedia, Carmen Mandato/getty Images/profimedia
Najbolje bi bilo da svi ostanu u svojim kategorijama i tamo brane titule i za iste se bore, jer je postalo jednostavno previše da nakon jedne obrane titule prvak odmah traži i drugi pojas

‘‘Ilia je moj Eddie‘‘, rekao je neki dan UFC-ov prvak u bantam kategoriji, Sean O‘Malley, referirajući se tako na UFC 205 priredbu kada je Conor McGregor došao iz perolake u laku kategoriju i nokautirao Alvareza i postao dvostrukim prvakom. O‘Malley želi učiniti isto, no izgleda da od toga nema ništa.

Topuriu uskoro očekuje Volkanovski, a osim njega, Topuria će tražiti borbu protiv, pogađate – Conora McGregora. Rekao je Ilia danas kako će radije tražiti borbu protiv popularnog Irca, nego se boriti protiv O‘Malleyja u njegovom pokušaju da osvoji i drugi pojas:

‘‘Ponudio sam se da se borim protiv tebe, ali UFC mi je rekao da si ti dobar samo u borbama protiv tinejdžera, jer je to zapravo tvoja baza fanova. Naša borba se nikada neće dogoditi. Nakon što završim borbu protiv Volkanovskog, borit ću se protiv Conora, a ti ćeš doći i gledati kao fan. Nakon što sam vidio tvoj broj prodanih PPV-ova, jedino što ti mogu ponuditi jest da se boriš na preliminarnom dijelu‘‘, napisao je Topuria na društvenim mrežama.

Topuria se možda neće boriti protiv O‘Malleyja, ali teško će mu poći za rukom da se bori i protiv McGregora. Iako se radi o fenomenalnom borcu, vjerojatno ni on nije marketinški ništa bolji za UFC od O‘Malleyja, što sigurno zna i McGregor.

Najbolje bi bilo da svi ostanu u svojim kategorijama i tamo brane titule i za iste se bore, jer je postalo jednostavno previše da nakon jedne obrane titule prvak odmah traži i drugi pojas. Što se McGregora tiče, on vjerojatno više nikada neće doći ni blizu nekoj tituli.

Linker
11. svibanj 2024 13:12