UFC

Volkanovski trenira s UFC-ovim borcem koji ima tri poraza u nizu: ‘Može mi stvoriti više problema nego Topuria‘

 Alexander Volkanovski 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Iako se radi o velikom prvaku, Volkanovski Topuriu nikako ne smije podcijeniti, a nije on ni tip prvaka koji podcjenjuje protivnike

UFC 298 je priredba na kojoj se Alexander Volkanovski vraća u svoju matičnu perolaku kategoriju, a Ilia Topuria je borac koji će mu pokušati oduzeti titulu i šokirati svijet. Iako je Topuria fenomenalan borac, Volkanovski je u perolakoj jednostavno iznad svih ostalih te do sada nikome nije pošlo za rukom da ga pobijedi.

Topuria i Volkanovski će se boriti na UFC 298 priredbi u drugom mjesecu, tako da su im kampovi sada u punom jeku. Volkanovski je objavio video kako trenira s Bradom Riddellom, borcem lake kategorije koji trenutno ima tri poraza zaredom, a imao je zanimljivu poruku za Topuriu:

‘‘Doveo sam Brada Riddella u kamp, koji je očito odličan trening partner općenito, a pogotovo stilski za ovaj meč. On je također jako doba boksač, mislim da odlično može simulirati Iliju. Da budem u potpunosti iskren, mislim da mi može napraviti više problema nego Ilia i to nije pokušaj da ga ponizim‘‘, rekao je Volkanovski u videu kojeg je postavio na svoj YouTube kanal.

‘‘To jednostavno pokazuje koliko je Brad dobar. Očito, Brad je imao hrpu kickboks mečeva kao i boksačkih mečeva. On je jako snažan, zdepast i snažan tip i jako mi je drago da se mogu pripremati s njim‘‘, dodao je.

Iako se radi o velikom prvaku, Volkanovski Topuriu nikako ne smije podcijeniti, a nije on ni tip prvaka koji podcjenjuje protivnike. Još je rekao kako će on biti taj koji će Topuriji oduzeti nulu, odnosno, želi biti borac koji će mu nanijeti prvi poraz u profesionalnoj karijeri.

Linker
14. travanj 2024 08:43