UFC

Ilia Topuria odgovorio Volkanovskom: ‘Star si i vrijeme ti je za mirovinu. Nokautirat ću te u prvoj rundi!‘

Ilia Topuria

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
‘El Matador‘ je uvjeren kako će zasjesti na tron perolake divizije

UFC 298 priredbu u Anaheimu (Kalifornija, Sjedinjene Američke Države) 18. će veljače predvoditi okršaj Aleksandra Volkanovskog i Ilije Topurije za titulu perolake divizije. Bit će to povratak popularnog "Volka" u njegovu kategoriju nakon ponovnog "izleta" u "lightweight" gdje je, drugi puta, izgubio od Islama Makhacheva u meču za pojas. Australski borac nedavno je izjavio kako se priprema s Bradom Riddellom, UFC-ovim lakašem koji ima tri poraza u nizu, ocijenivši kako mu on može stvoriti više problema od Topurije i istaknuvši da će ostati kralj "featherweigtha". Na "El Matadorov" odgovor nije trebalo dugo čekati.

"Ako misliš da me netko može imitirati, to znači da je tvoja posljednja borba ostavila trajne posljedice. Nokautirat ću te u prvoj rundi. Star si, vrijeme ti je za mirovinu. Vrijeme je da krenemo dalje i napravimo mjesta za novu, Topurijinu, eru", napisao je na X-u (bivšem Twitteru) neporaženi gruzijski borac sa španjolskom putovnicom.

Topuria je, dakle, uvjeren kako će preuzeti tron perolake divizije od Volkanovskog, a u prilog tome govori i činjenica da je na društvenim mrežama svoj profesionalni omjer već prepravio u 15-0. Hoće li taj skor odgovarati realnosti ili se ipak malo zaletio, saznat ćemo već sljedećeg mjeseca.

Linker
24. travanj 2024 22:12