UFC

Ilia Topuria oštro odgovorio Yairu Rodriguezu: ‘Mene ne koriste kao otirač u mečevima poput tebe, počni pobjeđivati‘

 Ilia Topuria 

 my Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Nije Topuria štedio bivšeg privremenog prvaka Rodrigueza, a vjerujemo da neće ni Volkanovskog kako se tjedan borbe bude približavao

Manje od mjesec dana ostalo je do UFC 298 priredbe kada će Ilia Topuria pokušati šokirati sve i Alexanderu Volkanovskom oduzeti titulu u perolakoj kategoriji. Volkanovski se vraća iz poraza nokautom, dok je neporaženi Topuria u velikom naletu te ga mnogi vide kao prijetnju prvaku.

Nije ostalo puno protivnika za Volkanovskog u perolakoj kategoriji jer ju je uistinu ‘‘počistio‘‘, no Yair Rodriguez je rekao kako Topuria ne zaslužuje napasti titulu. Rekao je kako je priliku dobio jer puno priča protiv prvaka, na što mu Topuria nije ostao dužan:

‘‘Nisu mi dali ovu veliku borbu samo zato što pričam, nego zato što sam pobjeđivao, a upravo to razlikuje mene i njega. Ja ne pobjeđujem borbe jer mojim protivnicima ispadne rame (Ortega, op. a.). Ne pobjeđujem jer me prebijaju, a onda u petoj rundi pogodim lakat za kojeg ni sam ne znam otkud je došao. Ne koriste me kao otirač u borbama kao tebe‘‘, oštro je Topuria rekao za KOImenero.

‘‘Kako misli da pričam? Eto neka on priča pa ćete vidjeti da neće dobiti ništa. Ako će ovo vidjeti, evo mu savjeta; počni pobjeđivati i onda ćeš i dobivati stvari. Sama priča ti ne donosi ništa. Ono što moraš jest pobjeđivati, a to je ono što je istinski teško‘‘, dodao je.

Nije Topuria štedio bivšeg privremenog prvaka Rodrigueza, a vjerujemo da neće ni Volkanovskog kako se tjedan borbe bude približavao. Volkanovski je već ranije rekao kako vidi rupe kod njega koje će iskoristiti, a hoće li to uspjeti, saznat ćemo vrlo brzo.

Linker
01. svibanj 2024 22:57